Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

• Regelmatige monitoring
  • Duidelijke voorwaarden
  • Klachtenbeheer
  • Echte ondernemer

Venauto.nl | Automotive Recycling | Used Car Parts | Occasions | Export | Roosendaal - The Netherlands heeft 3104 5 ster reviews 3104
Venauto.nl | Automotive Recycling | Used Car Parts | Occasions | Export | Roosendaal - The Netherlands heeft 584 4 ster reviews 584
Venauto.nl | Automotive Recycling | Used Car Parts | Occasions | Export | Roosendaal - The Netherlands heeft 75 3 ster reviews 75
Venauto.nl | Automotive Recycling | Used Car Parts | Occasions | Export | Roosendaal - The Netherlands heeft 52 2 ster reviews 52
Venauto.nl | Automotive Recycling | Used Car Parts | Occasions | Export | Roosendaal - The Netherlands heeft 107 1 ster reviews 107

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Roy

Na bestelling geplaatst te hebben voor betreffende onderdeel, gelijk in actie gekomen om deze via DHL op te sturen. Tweede dag ontvangen van VENauto.

2. Joep

Topbedrijf snelle reacties en meteen antwoord erg netjes heb contact gehad met Salaheddine supersnel antwoord top

3. Hoe zou je Venauto.nl | Automotive Recycling | Used Car Parts | Occasions | Export | Roosendaal - The Netherlands beoordelen?

4. Jolanda

Auto opgehaald, Geld meteen gestort gekregen. vrijwaringsbewijs al binnen via de mail terwijl we nog aan het kletsen waren.

5. Alen P.

Gebruikte koplamp Bmw 1-serie besteld, volgende dag in huis. Product zoals op de foto, goed ingepakt. Bedankt en tot de volgende keer👍

6. W.de Wit

Gekocht en meteen volgende dag goed verpakt in huis. Jammer dat ik geen reply heb ontvangen of ik nog korting kon krijgen. Misschien had ik eerst even moeten bellen. Service 100%

7. WM

Prima!