Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Wigli

Zonnehorst 5 55
7207BT Zutphen
Dit is geen bezoekadres
085 - 888 9445
KvK 34128783

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Wigli

Gemiddelde beoordeling

9,0

66 beoordelingen

Beoordeling van klanten

91%

2%

7%

2019
Wigli

Emiel Hoogendoorn beoordeelde op 2019-04-18

Wigli

Roelie Veger beoordeelde op 2019-03-28

Wigli

Anita Rietveld beoordeelde op 2019-03-26

Wigli

M Van Baar beoordeelde op 2019-03-19

Wigli

Jolanda Bargeman beoordeelde op 2019-03-02

Ik heb een kruk besteld met een verstelbare poot, wat maakt dat ik op een goede hoogte kan zitten. Ik vind het prettig dat het 'zitvlak' beweegt, zodat je een actieve houding hebt. Wel is de zitting vrij hard, weet nog niet zo goed of ik dat wel fijn vind.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Margot Mudde beoordeelde op 2019-02-26

Actief zitkrukje. Ik ben niet zo groot en heb voor mezelf de kindervariant aangeschaft. Voorlopig voor thuis, maar til hem misschien ook eens mee naar mijn werk.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Hugo beoordeelde op 2019-02-20

We hebben een wigli w1 voor op kantoor aangeschaft. Erg trendy en comfortabel. Wat een fijne service en snel geleverd!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Riet Lombaert beoordeelde op 2019-02-08

Duidelijke informatie over de levertermijn. Beveiligd en goed ingepakt aangekomen. Geen werk meer om de wigli in mekaar te zetten. Top resultaat, met de wigli in de klas... geen storende geluiden meer van een stoel die lawaai maakt.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Saskia Lourens beoordeelde op 2019-02-07

In de groep hebben we de wigli uitgeprobeerd.
De kinderen vonden deze kruk erg fijn en we hebben dan ook een roostertje moeten maken omdat iedereen er graag op wilde zitten.
Niet voor iedereen werkte de kruk even goed, 1 jongen uit de klas is zo bewegelijk dat hij van de kruk afviel en deze niet fijn vond.
Bij andere kinderen die moeite hebben om lang te zitten merkten we dat ze langer bleven zitten en zich ook iets beter konden concentreren. Wij overwegen of we een paar wigli's kunnen aanschaffen

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

M Damen beoordeelde op 2019-01-24

Zit heel fijn! Netjes en op tijd geleverd ook.
Gekocht voor onze zoon, die moeilijk kan stilzitten. Hij sleept de stoel nu overal mee naartoe :-)

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

jan van iersel beoordeelde op 2019-01-22

Wigli

M.A.C.H. van Dooren beoordeelde op 2018-12-21

Wigli

Ellen Onrust beoordeelde op 2018-12-13

De Wigli doet wat erover geschreven wordt. Ik kan er uren op zitten in een hele fijne houding. Er lichtjes op bewegen gaat vanzelf en het voelt ontspannen in mijn rug en heupen. Ik raad het een ieder aan die langer op een stoel moet zitten. Een mooie investering in jezelf!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Jan van der Meulen beoordeelde op 2018-12-05

Duidelijke website, duidelijke prijzen, geleverd zoals afgesproken binnen 2 dagen.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Levineke beoordeelde op 2018-11-25

Mijn ervaring met de Wigli is zeer positief. Aangezien ik graag beweeg en het daarom moeilijk vind om lang op een stoel stil te zitten, is de Wigli voor mij de ideale stoel. Heerlijk zoals je erop kunt bewegen en het voelt goed aan mijn rug.
Het design van de Wigli past bovendien uitstekend in ons strakke en moderne interieur.
Kortom, zeer tevreden!

Wigli

Lot beoordeelde op 2018-11-19

Zeer tevreden. Informatie en uitleg waren prima. De stoel bevalt goed.
Het contact met Dhr. Hesselmann verliep vlot en prettig!

Wigli

Quinten de MEyere beoordeelde op 2018-11-19

Snelle levering, degelijk verpakt. Inmiddels is de Wigli enkele weken in gebruik en hij maakt z’n beloftes geheel waar: Het actieve zitten vermindert mijn rugklachten en de Wigli staat ook heel mooi in het interieur. Een echte conversation piece!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Wigli

Zach beoordeelde op 2018-10-03

Wigli

lmj Pelsser beoordeelde op 2018-09-18

Klachten en vragen over het product werden onvoldoende beantwoord, en pas nadat ik geen genoegen nam met de berichten dat het allemaal aan mij lag en niet aan het product.

Wigli

Lysbeth Anne Beels beoordeelde op 2018-07-23

Graag deel ik mijn ervaring met de Wigli Just. Na het bezoek van de Wigli stand op de Therapeutenbeurs had ik heel positief gevoel over het Wigli principe, de producten, en de mensen die ze verkopen. Enige tijd later heb ik gebeld met Alphons Hesselmann, en na overleg een Wigli Just besteld. Deze kreeg ik spoedig thuisgestuurd. Ik vind het ontwerp en de uitvoering erg mooi. Toch zat ik niet meteen prettig op mijn Wigli. Daarom heb ik Wigli weer gebeld en mijn probleem uitgelegd. De mensen van Wilgi hoorden mijn vriendelijk aan, dachten met mij mee, en bedachten een maatwerkoplossing. Zo kreeg ik zonder probleem een andere zitting toegestuurd die voor mij beter was. Ook deze had ik snel in huis.
Daarna was voor mijn situatie een andere kwestie die me dwars zat. Ook hierover heb ik gebeld en de zaak voorgelegd. Wederom werd ik vriendelijk te woord gestaan, en verplaatste Alphons zich in mijn situatie. Ook hier een maatwerkoplossing die snel en goed werd uitgevoerd, zonder enig probleem, ongeduld of irritatie. Dit heeft zich nog een keer herhaald. Bij Wigli gaan ze tot het gaatje om problemen op te lossen en de klant te helpen. Ik ben zeer tevreden over Wigli, en zou dit bedrijf bij anderen van harte aanbevelen! Erg fijn om te merken dat zulke service, oprechte klantgerichtheid en vriendelijkheid er nog zijn. Dat maakt het contact en gebruik van Wigli echt een plezier.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.