Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Zolderschatten

Jelle Posthumapad 48
1106ZR Amsterdam
Dit is geen bezoekadres
0655992269
KvK 71598294

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Zolderschatten

Gemiddelde beoordeling

10,0

3 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2019
Zolderschatten

diskotek beoordeelde op 2019-08-17

Een mooi verhaal met uitleg over drie zeldzame muziek cassette's van het Label 747 uit Saoedi-Arabïe is door de verkoper geplaatst op de desbetreffende verkoop pagina van de Zolderschatten Shop. Dit betreft ook voor de goede service die ik ontving toen ik deze 3 tape's heb aangeshaft via de eigenaar van de Zolderschatten Shop. Hartijk dank nogmaals voor uw tijd en moeite bij deze top actie!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Zolderschatten

Martin Scheppink beoordeelde op 2019-07-27

Het product, een discman met toebehoren, snel ontvangen. Was zeer goed verpakt, zodat het onderweg naar mij absoluut niet kon beschadigen. Er zat zelfs nog een extra attentie bij. Het contact vooraf was uitgebreid en informatief en was heel aangenaam. Ik vond het oprecht een bijzonder prettige ervaring om bij Zolderschatten iets te kopen. Het product is prima en de prijs ook. Zonder aarzeling kan ik iedereen aanbevelen om bij Zolderschatten iets te kopen.

Zolderschatten

yvonne van Ewijk beoordeelde op 2018-08-05

Zeer tevreden! Pakketje was met veel zorg ingepakt, en erg snel bezorgd. Het product was in goede en nette staat.

2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.