Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

tempori

Valeriaan 64
7081GZ Gendringen
Dit is geen bezoekadres
+31(0)640233812
KvK 61371262

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
tempori

Gemiddelde beoordeling

9,8

25 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

tempori

Charlie Vonk beoordeelde op 2017-04-21

Zeer tevreden, vond mijn bestelde horloge te groot heb deze geruild voor een kleiner model. De kosten voor retour zenden, en het verschil in prijs netjes en binnen een week terug gekregen. 👍👍

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
tempori

Hester beoordeelde op 2017-04-14

Mooie, overzichtelijke webshop. Toen mijn Armani Chronograaf binnen kwam dacht ik dat de seconden wijzer het niet deed, meteen contact opgenomen met tempori. En een paar uur later een keurige mail met afbeeldingen gekregen met uitleg. De chronograaf bleek een kleine seconden wijzer voor de tijd te hebben, de grote is voor de stopwatch. Helemaal goed opgelost dus. Gr, M.H Wolffgramm.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
tempori

Dennis beoordeelde op 2017-04-12

Na lang zoeken heb ik bij Tempori eindelijk een betaalbaar automatisch horloge gevonden en besteld. Ik draag mijn Executive bijna dagelijks en altijd met veel plezier. De prijs maakt de iets langere levertijd van 7dagen helemaal goed. Dennis

tempori

K.Vincze beoordeelde op 2017-04-12

Ik heb bij Tempori een TW STEEL besteld. En na 4dagen binnen gekregen via mail netjes op de hoogte gehouden van de bestel en verzend status. De prijzen van Tempori zijn echt top een aanrader. Mvg Katja Vincze

tempori

C. Anders beoordeelde op 2017-04-10

zojuist mijn bestelde Serene Marceau Diamond S001.07 binnen gekregen. Zeer goed verpakt en een dag eerder dan verwacht. De prijs was ook super, kortom erg tevreden en ik bestel zeker nog een keer.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.