DiamantLED icon

DiamantLED

De 1 webwinkel(s) van DiamantLED samengevoegd worden beoordeling met een 8,9 door 2.700 klanten.

8,9

• Frans van Summeren
    Geverifieerde klant van DiamantLED

prima artikelen voor een schappelijke prijs

• Henricus Radjiman
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Heel te vreden, snelle levering

• Edwin
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Er was iets mis met de kleur van de ledstrip en ik had zelf iets verkeerd besteld. Een telefoontje en alles werd supersnel en perfect opgelost.

• Erik Jan van de Griend
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Ik bestelde trafos van 24Watt en ontving 60Watt. Een ga ik direct gebruiken en een op voorraad. Ik had tevoren goed nagedacht over de capaciteit. Voor de meeste keukens is 12 Watt LED net te weinig. Ik had gerekend op een mededeling dat 24Watt niet leverbaar was.

• T.Y
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Two failed redeliveries, missed deadlines—thanks for nothing.
    The seller said they’d contact the delivery company if the second attempt failed. How about contacting them before it fails? ‘If it doesn’t arrive’ isn’t good enough—make sure it arrives."

• Jan van Steenbergen
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Goede uitleg,waar voor je geld

• Simon
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Informatie op de site klopt niet, klantenservice neemt hier niet de blame voor en schuift het af op hun leverancier. Vind dit zeer matig.

• Wim Thomassen
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Makkelijk verbinden, zonder solderen.

• Harry Langevoort
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Snelle.levering, een lamp defectef, direct zonder kosten vervangen

• Cris Vrolijk

Top service snel opgestuurd

• David Stee

Snelle levering goede kwaliteit

• Harry van Will

Prima (omruil) service!

• B Mentiink
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Prima afstandsbediening voor mooie prijs

• Dennis Groeneweegen
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Goed geleverd in goede verpakking.. helaas is hij wel kapot gegaan bij installatie want cob is toch wel heel gevoelig.. nieuwe besteld deze kwam binnen 2 dagen

• René den Hollander
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Snelle levering, nog even gebeld voor advies, vriendelijk, kennis van het product, en de Europese kwaliteit van de Adler voeding, prima.

• Arnold Keijzer
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Verkeerde voeding geleverd, 12V ipv 24v.
    Snelle reactie van klantenservice. Moest de verkeerde retour sturen en zij zouden een juiste opsturen. Dit gaat niet erg snel en op de vraag wie de retourzending gaat betalen heb ik nog geen reactie op.

• Paul Neggers
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Snelle levering, prettig geprijsd en lage verzendkosten.

• Robert Coenraadts
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Keurige advies en service. Klant hoog in het vaandel.

• Sebastian Costa
    Geverifieerde klant van DiamantLED

The shop has good priced quality products, and their customers service is very helpful and available. Thank you for your service, I would buy here again

• Andre Smits
    Geverifieerde klant van DiamantLED

Product netjes op tijd geleverd.
    alleen stoort deze led voeding op mijn powerline adapters zodat mijn internet en tv volledig in storing valt, led strip aan geen tv en internet in het gehele huis, das jammer.