DiamantLED
DiamantLED is al jarenlang gespecialiseerd in allerlei vormen en maten van LED verlichtingen. Wij staan voor tevreden klant, een goed product en juiste informatie. Diamantled is uw betrouwbare partner als het gaat om de aanschaf van hoogwaardige LED verlichting tegen een aantrekkelijke prijs. De LED verlichtingen hebben veel voordelen ten opzichte van andere elektrische lichtbronnen. Deze verlichtingen zijn energiezuinig, duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien zijn ze voordelig door de lange levensduur en de energie die bespaard wordt.
De zekerheden van https://www.diamantled.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.