Mrs e-commerce
De 1 webwinkel(s) van Mrs e-commerce samengevoegd worden beoordeling met een 9,0 door 220 klanten.
Lisa
Top hoesje. Wel grote doos voor een hoesje. Lekkere lolly erbij
Daniela Bocanegra Sandoval
Hello, I didn’t receive my package. But the help me to resolve this mistake.
Antwoord van Candy CaseHi we never received any email from you and we don’t have automatic answers. I see that the order has been delivered at your adres yesterday. I will also send you an email with this informafion
Fleur Nabuurs
Super fijne hoesjes, snel geleverd. En fijn dat er een kaartje bij zat dat als je nog meer had besteld dat nog zou komen dat vond ik heel erg fijn.
Maud
Prima service. Kwaliteit is goed, erg tevreden!
Vera Edens
Had beter ingepakt mogen worden
Katrien Van bommel
Service top, binnen 1 dag bezorgd!
Marina Klijn
Snelle levering en super leuk telefoonkoord
Lucca
Naomi Kolk
Super snelle levering, heel leuk verpakt (met lolly en roze confetti) en een mooi product. Ik ben fan en ik zal hier zeker, als ik wat nodig heb nog eens bestellen!
Tessa
Ik heb drie telefoonkoortjes besteld en tot nu toe lijkt het een prima product! Is te verstellen qua lengte en van mooi dik materiaal. Levering was snel, vrijdag besteld en dinsdag in huis.
Sabrina Hanff
Prijs zou k niet betalen voor deze kwaliteit hoesje. Erg jammer. Afbeelding niet mooi op t hoesje, gestreept, vaag en kleur komt niet overeen.
L Mors
Hele goede en snelle service
Eline
Snel geleverd, maar vind de print wel erg pixelig. Met name de letters zijn niet scherp.
Cecile Bolderink
Mooi product, prima levering. Niets te klagen!
Daphne Van wijk
Goede kwaliteit en een erg mooi hoesje
Inge Cornelisse-Elsinga
Snel geleverd, goed en mooi verpakt
Hannah Roeleveld
Het is een fijn hoesje
En hij was niet duur
Ben er blij mee -
Laura Dierckx
Snelle en fijne service
Amy
Snel binnen, snel reactie van de klantenservice, alleen jammer dat je de retourkosten zelf moet betalen.
Engracia Martosoewando
Geweldige service