SOXS.co B.V.
De 1 webwinkel(s) van SOXS.co B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,5 door 8.715 klanten.
Kristel
Heerlijke producten als altijd! Ik blijf hier met veel plezier terugkomen.
Richard Smits
Sokken doen wat ze moeten doen en zitten geweldig.Verzending goed, en op de beloofde tijd.
Maria
Mooie warme sokken en nu ook mooie warme handwarmers. Ben er heel blij mee.
jessi attenborough
Goede service, snel geleverd , zeer goede kwaliteit. Doe al drie jaar met 1 oasr en zien er nog goed uit!
Esther
Het product is echt heel mooi gemaakt met fijn materiaal, goed vergepakt en het draagcomfort is hoog.
Maar, de verzending vond ik wel lang op zich wachten ondanks dat er een paar pimp sokken bij zaten.
Bij mijn bestelling achter de pimpsokken stond 1-2 (werk)dagen. Moest er na 6dagen zelf achteraan.
Goed verpakt, maar iedere sok apart wel wat veel van het goede aan wegwerpmateriaal.
De website vond ik niet helder en overzichtelijk. -
Nathalie
Mooie prijs, zitten heerlijk en houden mijn voeten lekker warm.
Emilie
Super mooi product. Klein minpuntje….Jammer dat er maar op 1 handwarmer een roze Soxs-label zit. Op de sokken zit het wel op iedere sok.
Hans Bruijstens
Er is nog niet geleverd door DPD.
Erik
Heerlijke bedsokken! Mooi verpakt en ze kriebelen niet. Wel met warme voeten de sokken aandoen, dan blijven je voeten lekker warm gedurende de nacht.
Blij mee!Antwoord van Soxs.coErik, wat fijn dat je warme voeten hebben gedurende nacht. Alvast een warme nacht toegewenst!
Linda
Geweldige sokken, prachtige kwaliteit wol die niet prikt en roze label is leuk detail
Antwoord van Soxs.coLeuk om te horen dat je zo enthousiast bent, Lina! Wij streven naar niet prikkende sokken en die heb jij zojuist ontvangen :)
Brenda Kuijper
De webwinkel is overzichtelijk, biedt goede kwaliteit producten aan en levert zijn producten erg snel.
Antwoord van Soxs.coTof om te horen Brenda dat je zo positief bent!! :)
Corine ter Brugge
Lekkere warme sokken!
Antwoord van Soxs.cobedankt voor een warm review! Veel plezier met de SOXS :)
Sjoukje Reeskamp
Ik heb jullie op de show up leren kennen
#I❤️yourproduct -
Susan
Heerlijke warme slaapsokken
Jeanette Roye
Fijne warme sokken. Duidelijke site en snelle levering
Antwoord van Soxs.coFijn om te horen Jeanette, veel plezier met je SOXS!!
Marjan Meerveld
Mooie verpakt, een waar cadeautje voor jezelf of een ander.
Antwoord van Soxs.coSOXS levert graag het cadeautje aan klanten zoals jou Marjan! :)
Myra Roose
Fijne sokken!
Antwoord van Soxs.coBedankt Myra, veel plezier met je nieuwe SOXS
JoCa
Snelle levering, goed verpakt.
Antwoord van Soxs.coLeuk om te horen, dankjewel!!
Johan Strootman
Snelle levering. Maar het belangrijkste om te vertellen is dat dit sokken zijn die zo comfortabel zitten en heerlijk aan je huid voelen. De beste en lekkerste sokken die je kunt krijgen. Een echte aanrader.
Antwoord van Soxs.coJohan, jou review is een aanrader! Wat super tof om te horen, je maakt onze dag nog beter :)
MoniqueN
Snelle, goede levering.