't Kralenstulpje

't Kralenstulpje

Bij 't Kralenstulpje vindt u kralen, bedeltjes, sieraden onderdelen, en verpakkingsmaterialen. Wij bieden kwaliteit en betaalbaarheid, en helpen u graag bij het maken van uw eigen sieraden. Betrouwbaar en klantgericht sinds 2010.
De zekerheden van https://www.kralenstulpje.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2011

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De missie van t Kralenstulpje is om steeds meer mensen enthousiast te krijgen in het maken van sieraden. Mijn naam is Esther de Jonge en ik run ’t Kralenstulpje sinds 10-03-2010 met heel veel plezier! Ik vind het leuk om mijn enthousiasme over te brengen aan anderen, zodat andere mensen net zoveel plezier beleven in het maken van sieraden als ik. Ik ben altijd opzoek geweest naar goede materialen, maar ze moeten wel betaalbaar blijven. Een hobby is leuk, maar kost vaak toch wel veel geld. Ik vind het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid moet kunnen hebben om deze leuke hobby te beoefenen voor weinig geld!
Creatieve groet,
Esther de Jonge


Bekijk Manifest