't Kralenstulpje

Bij 't Kralenstulpje vindt u kralen, bedeltjes, sieraden onderdelen, en verpakkingsmaterialen. Wij bieden kwaliteit en betaalbaarheid, en helpen u graag bij het maken van uw eigen sieraden. Betrouwbaar en klantgericht sinds 2010.
9,6
Filter 4475 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4218 met beschrijving

• Ineke Ter Beek
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Een aanrader, deze webshop! Groot assortiment, en we werden goed geïnformeerd tijdens het bestel- en verzendproces. De bestelling was ook nog eens voorzien van een persoonlijk kaartje en een kleine attentie. Top!

• Nicole
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Prima service, correcte en snelle levering

• Hoe beoordeel je 't Kralenstulpje?

• Marielle
    Review voor 't Kralenstulpje

Mooie website met uitgebreid assortiment. De geleverde kralen zijn prachtig en precies wat ik nodig had. Klein voorraadprobleempje was snel en goed opgelost. Goede service!

• Louise Kelchtermans
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Precies wat ik zocht, voor een gunstige prijs, toppie

• Geen naam
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Alles duidelijk en snelle levering.
    Met altijd een persoonlijke noot.

• Peter Hogerwerf
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Na tel kontact zeer goed geholpen met wijzeggingen van de bestelling die ik verkeerd gedaan had. Ook was de bezorging snel zodat ik het op tijd voor de verjaardag van mijn vriendin.

• Angelien Baanders
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Heerlijk shoppie, bestel hier graag

• Goudbeek

Snelle levering keurig ingepakt

• Annelies Tavernier
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Heel vriendelijke reactie en behulpzaam. Mooi en verzorgd geleverd. Aanrader voor alles wat kralen en andere is!

• Noortje Smile
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Snelle levering, met cadeautje erbij! Alleen wel een erg grote doos die niet verder was opgevuld waardoor die behoorlijk was ingedeukt.

• Erica Westbroek
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Ik heb een verrassing box gekocht, levering was snel, inhoud sprak mij niet aan, daarom zou ik het niet nogmaals doen.

Antwoord van 't Kralenstulpje

Beste Erica,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
    Wat fijn om te lezen dat u tevreden was over de snelle levering. Dat waarderen wij enorm.

Wij begrijpen goed dat de inhoud van een verrassingspakket niet altijd volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak. Omdat het om een verrassing gaat, blijft het vooraf onbekend welke kralen, bedels en sieraden onderdelen u ontvangt. Voor veel klanten is dat juist leuk, maar het kan natuurlijk ook anders uitpakken.

We hopen dat u wellicht toch nog iets kunt gebruiken voor het maken van armbandjes of andere zelf gemaakte sieraden. In onze kralenwinkel kunt u daarnaast ook losse kralen kopen, zoals glaskralen, kleine kraaltjes en edelsteen kralen, zodat u precies kunt kiezen wat bij u past.

Bedankt voor uw eerlijke feedback en we hopen u in de toekomst nog eens terug te zien bij www.kralenstulpje.nl

Hartelijke groet,
    Esther de Jonge

• Treflik
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Goede snelle nette verzending, de mystery box is de moeite waard. Met zorg verzonden.

• Fran van der Gaag

geweldige service

• Pieter Westerik
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Dikke prima! Veel keuze en veel informatie/advies op de website. Alleen het minimumbedrag was een belemmering voor mij, heb nu wat dingen gekocht die ik waarschijnlijk toch niet ga gebruiken.

• Nell
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

De levering is goed gegaan

• Gaby Van Gool
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Nette en snelle service en heel fijn contact bij vragen.

• Ineke Verduijn

snelle levering

• Bert Vinde
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Dit was de eerste keer dat ik bestelde was snel geleverd goede verpakking zeer goed Bert

• Erica
    Geverifieerde klant van 't Kralenstulpje

Prachtige kralen en veel inspiratie!

• D Groot

Snel en kwaliteit