't Stokertje.nl

't Stokertje.nl

Focos Haardenspeciaalzaak is al 10 jaar de grootste webwinkel voor sfeervolle en functionele houtkachels, gashaarden en pelletkachels. Profiteer snel van onze hoge webshop kortingen en de beste service. Wij leveren vrijwel alle houtkachels, gashaarden en pelletkachels van de merken: Dru, Bellfires, Wanders, MCZ, Beaufort, Barbas, Bullerjan, Dik Geurts, Element4, Faber, Global Fires, Dovre en nog veel meer! Ons team staat dagelijks voor u klaar om vrijblijvend advies te geven voor de juiste haard in uw situatie. Maandelijks staan er nieuwe aanbiedingen en acties op onze website, dus blijf ons vooral volgen!
8,1
578 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 38 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 37 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Tim
  Review voor 't Stokertje.nl

  Prima ervaring!

 • Jeroen
  Review voor 't Stokertje.nl

  De mannen Peter/Karel bieden haarden aan tegen scherpe prijzen. Idd goedkoop en ja ze sturen alle voorwaarden mee in alle emails. Daar staat onder andere in dat ze de kachel niet in huis bezorgen. Mijn ervaring was dat de bezorger de kachel (palletbezorging 250kg) achterliet in de stromende regen.

  Antwoord van 't Stokertje.nl

  Beste Jeroen, heel erg vervelend om te horen dat dit gebeurd is tijdens slecht weer. We laten de haarden bezorgen door een externe vervoerder, zoals inderdaad heel duidelijk in de mail vermeld staat. Zij werken met een palletwagen omdat de kachels heel zwaar zijn en op een pallet verpakt zitten om beschadigingen te voorkomen. Een palletwagen kan helaas niet over een drempel heen en daarom kan dit niet in huis gebracht worden. We hebben gezocht naar andere transporteurs maar elk bedrijf wat we tot nu toe gesproken hebben werkt op dezelfde manier. Als je als klant compleet ontzorgd wil worden dan is de enige oplossing om de haard te laten installeren. Een installateur heeft andere hulpmiddelen en kan de kachel terplekke uitpakken en opstellen. Het spijt ons dat u de pech gehad heeft dat het regende maar hopen dat de kachel wel goed bevalt. Hartelijke groet, Karel.

 • Hoe beoordeel je 't Stokertje.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Harry van Gaans
  Review voor 't Stokertje.nl

  Karel de kachel kraker. 8 maanden geleden een hout kachel besteld met het antwoord 6 weken levertijd na veel bellen….ik bel je zo terug, …vergeet het maar hij belt niet terug reageert ook niet op een mail. Kortom een praatjesmaker mijn advies kijk uitvoor deze waardeloze kerel.

 • Egbert
  Review voor 't Stokertje.nl

  Geen reactie wel gelezen maar geen antwoord
  Heb via wathsapp een prijs gevraagd, nadat ik via telefoon geen gehoor kreeg, dit was afgelopen dinsdag, de berichten zijn wel gelezen maar tot op vandaag (zaterdag) nog geen bericht terug ook niet dat ze er mee bezig gaan of wat dan ook. Dus geen idee of het allemaal zo goed is zoals ik lees, persoonlijk valt het mij dus tegen.

  Alles goed opgelost bleek iets mis te zijn met 1 telefoon alles netjes uitgelegd, maar helaas daar niet kunnen slagen qwa prijs voor mijn kachel, kijk dus nog effe verder

 • Karin
  Review voor 't Stokertje.nl

  Goed advies en snelle levering in een chaotische en drukke tijd. Prima advies, we zijn superblij met onze beaufort advanced mét oven waarin dus echt een taart gebakken kan worden.

 • Arnoud
  Review voor 't Stokertje.nl

  Karel was inderdaad de goedkoopste, dus wat hij roept op de website maakt hij ook waar. Snelle reactie op vragen, ook voor advies bereikbaar. Binnen enkele dagen geleverd, zeer tevreden. Dank Karel!

 • Ad
  Review voor 't Stokertje.nl

  Helaas hield u zich niet aan de afspraken. Naast onjuiste levertijd en afspraken is het u niet gelukt om deze kachel, na 5,5 maand! , compleet af te leveren.

  Antwoord van 't Stokertje.nl

  Beste Ad, helaas zijn de levertijden die wij tegenwoordig doorkrijgen van onze fabrikanten niet altijd even betrouwbaar. Op alle fronten is er sprake van materiaaltekorten en personeelstekorten waardoor de levertijden in zijn algemeenheid langer zijn en er ook vaker fouten gemaakt worden. De nalevering van het onderdeel was helaas naar een concurrent van ons gestuurd in plaats van naar ons. We hebben hier per mail contact met u over gehad en onze excuses voor aangeboden en inmiddels is het gelukkig opgelost. We wensen u nog veel plezier met de haard!

 • Yvon
  Review voor 't Stokertje.nl

  Scherpe prijs, keurig thuisbezorgd met goede instructie.

 • Monique
  Review voor 't Stokertje.nl

  Ruim assortiment, snelle communicatie en goed advies.

  Antwoord van 't Stokertje.nl

  Dankjewel voor de positieve beoordeling!

 • Joan
  Review voor 't Stokertje.nl

  Goede en snelle service, veel keuze op een duidelijke website. Snelle reactie per mail op vragen en heel goed verzorgd allemaal. Zeer tevreden.

 • Stijn
  Review voor 't Stokertje.nl

  Duidelijke en overzichtelijke website, snelle reacties met goede voorlichting en keurige levering dus dikke prima en een aanrader wat mij betreft.

 • Michel Timmermans
  Review voor 't Stokertje.nl

  Hele goede ervaring! Snelheid van reageren optimaal, goed advies en scherpe prijs.

 • martijn
  Review voor 't Stokertje.nl

  door de bomen het bos niet kunnen zien op weg naar een houtkachel , uiteindelijk bij karel terecht gekomen , we belden hem in het weekend in de avond ,helemaal niet bij stil gestaan , maar er werd gewoon opgenomen .
  na een prettig en verhelderend gesprek de knoop doorgehakt .super mooi houtkachel gevonden met rookkanaal, De eigenaar wist zelfs gerenormeerde installatie bedrijven die onze haard goed aangesloten hebben. al met al goede service met een no nonses mentaliteit

 • Ilse
  Review voor 't Stokertje.nl

  Fijn advies en keurig bedrijf. De mailwisseling verliep prima en geen enkele vraag was teveel moeite, dat maak ik ook wel eens anders mee. De levering kwam ook snel en was goed ingepakt en alles was compleet. Ik zou hier zeker nog eens iets bestellen in de toekomst.

 • Hendrik
  Review voor 't Stokertje.nl

  zoekende naar een kachel , kwam dit bedrijf goed uit de bus , snelle reactie via de mail, wellicht een nadeel dat ze geen showroom hebben maar de prijs is zeker goed.
  na een korte mail wisseling de haard besteld en binnen 2 weken geleverd .

  top service en snelle reactie snelheid

 • Stephanie
  Review voor 't Stokertje.nl

  Bijzonder klantvriendelijk, altijd bereikbaar en bereid tot het beantwoorden van vragen. Zelfs vragen die indirect met de haard te maken hebben. Snelle en keurige levering. Super en meer dan tevreden!

 • Lise
  Review voor 't Stokertje.nl

  Vriendelijk geholpen aan de telefoon en nav advies een leuke tuinhaard besteld. Het is de Reny Quaruba van corten staal geworden en we stoken 'm elk weekend met veel plezier. Het leuke aan de kachel is dat we aan 4 kanten glas hebben gekozen dus we zien erg veel van de vlammetjes.

 • Daan
  Review voor 't Stokertje.nl

  Prettig contact en een goede prijs. Super goed meegedacht toen alles wat anders verliep met onze verbouwing, top!

 • Tim
  Review voor 't Stokertje.nl

  REAGEREN na meer dan 72 uur contact zoeken

 • Erwin
  Review voor 't Stokertje.nl

  Goede service en vriendelijke mensen