123MARITIEM
123maritiem is dé watersportwinkel voor watersportend Nederland. Met ruim 10.000 producten op voorraad is er altijd wel een oplossing te vinden. Vandaag besteld = morgen in huis.
De zekerheden van https://www.123maritiem.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

123maritiem is sinds 2019 hét watersportplatform van Nederland en Belgie. De watersport winkel, met ruim 14.000 artikelen, heeft alles voor aan boord. Van boot accessoires tot boot spullen voor de professionele wedstrijdzeiler. Naast onze webshop kunt u ook terecht voor het organiseren van evenementen, een professioneel onderhoudsbedrijf en interactieve kaarten waar watersport bedrijven te vinden zijn.


Bekijk Manifest