123MARITIEM
Alles voor de watersport op één website, , dat is de watersportdroom van 123maritiem.nl. Wij maken dit mogelijk. Inmiddels vind je op deze watersport website een uitgebreide webshop, zeilmakerij, boot aankoop begeleiding en keur mogelijkheden. Persoonlijk advies is bij ons ook altijd mogelijk.
Watersport, Boot accesoires, Zeilbenodigdheden
De zekerheden van https://www.123maritiem.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn twee gedreven ondernemers opgegroeid in en met een passie voor de watersport. Na diverse banen in en rondom de watersport hebben wij besloten voor onszelf te beginnen met als doel het watersportend Nederland makkelijker te maken. Onze droom is alles voor de watersport op 1 plek. Onderdelen bestellen via de website maar ook service, stalling, informatie voor onderweg, aan- verkoop etc. Vanaf het moment dat je gaat nadenken over watersport tot je eigen schip, alle benodigdheden en informatie op 1 plek, 123MARITIEM.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.