123huishouding

123huishouding

123huishouding is een webshop voor consumenten met een breed scala aan kleine huishoudelijke apparaten die het hoogste kwaliteitsniveau garanderen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij zijn onderdeel van RM handel dat is opgericht in 2015. Omdat wij onze passie volgen zijn wij 24/7 bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op de markt waardoor wij veel nieuwe en innovatieve producten aan u kunnen aanbieden.

Bij ons kunt u terecht voor een schat aan hulpmiddelen voor in het huishouden o.a. stofzuigers en strijkijzers. Bovendien is er ook een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur o.a. koffiemachines, mixers, slow-juicers en keukenmachines, die helpen om de meest verfijnde en gezonde gerechten op tafel te zetten. Verder behoren verzorgingsproducten zoals stijltangen, scheerapparaten en haardrogers ook tot de collectie.

Tevens kunt u bij ons altijd rekenen op gratis verzending en twee jaar garantie op uw aankoop. Door onze 30 dagen omruilgarantie heeft u ruim de tijd om uw product uit te proberen. Tot slot garanderen wij dat wanneer u voor 16:00 uur bestelt, uw pakket de volgende dag wordt geleverd!
De zekerheden van https://123huishouding.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.