Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

123spandoek.nl heeft 1766 4 ster reviews 1766
123spandoek.nl heeft 83 3 ster reviews 83
123spandoek.nl heeft 35 2 ster reviews 35
123spandoek.nl heeft 24 1 ster reviews 24

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Irma

Mooi spandoek, snelle levering: aanrader!

2. Corry

Eenvoudig bestellen. Fijn dat ze een controle doen, waaruit bleek dat ons logo op groot formaat niet werkte. Voor een kleine bedrag hebben zij vervolgens ons logo nagetekend. Behalve dat het gebruikt werd voor het spandoek, kregen we het ook nog per mail gestuurd (voor ons eigen gebruik). Het afhalen buiten kantooruren was ook goed geregeld.

3. Hoe zou je 123spandoek.nl beoordelen?

4. Spandoek

Spandoek besteld met een beetje ondersteuning van een medewerker. Het is perfect verlopen en het ophalen jn de avonduren is geen probleem. Het systeem aan de deur werkt perfect.

5. Nick

Zeer tevreden over zowel het resultaat als de service Mijn ervaring met 123spandoek is zeer positief. In eerste instantie voldeed mijn ontwerp niet aan de keuringseisen. Hierover ontving ik een duidelijke en nette e-mail met uitleg, waardoor ik de benodigde aanpassingen kon doorvoeren. Na deze aanpassingen lukte het mij niet om mijn vectortekening correct te importeren in de online ontwerptool. Nadat ik de bestanden per e-mail had toegestuurd, heeft het team deze zelf voor mij geïmporteerd. Vervolgens kon ik het ontwerp goed beoordelen en zag alles er netjes uit.

6. Sandra

Super mooi spandoek, mooie kleuren goede kwaliteit.

7. norbert golbach

duidelijke site snelle levering niet duur goeie communicatie