123sticker.nl
In onze slimme ontwerpmodule voeg je kleur, foto, logo tekst en QR-code toe. Ook een tekstwissel en opvolgende nummering kan bij ons.
Stickers voor keuringen, inspecties, verjaardagen, geboorte, verhuizing of trouwerij; bij ons ben je aan het juiste adres.
Snel, slim en veilig online je stickers maken?
Welkom bij 123sticker!
Marike
De t-shirts zijn veel te klein.
De vorm van het t-shirt is totaal anders dan op de afbeelding (het lijkt een mooi, lang, vrouwelijk t-shirt, maar ze komen amper tot de broekriem).
De kwaliteit van de stof is slecht.
Tim
snelle levering en goede klantenservice
Hoe beoordeel je 123sticker.nl?
Cornelia
Geweldig goed product en heel snel geleverd !
HG
Zoals altijd prima levering
hans ten thije
bestelling is simpel, snelle levering, voordelig
Autosticker
Perfect zoals gevraagd en snel geleverd . Toppie
keuringssticker
Leverdatum zoals aangegeven op website klopt niet en stickers worden geleverd op vellen waardoor het lastiger is om datum aan te geven dus sticker te gebruiken.
Kwaliteit van de sticker is goed. -
Martijn van den Berg
Top service! Stickers worden op verzoek aangepast naar eigen ontwerp.
Snelle en juiste communicatie en levertijden.
Ik bestel zeker weer. -
Phonoparts
Super snel en goede kwaliteit
Sjoerd
Mooie prijzen snel geleverd
o........
"Het gehele proces is vlot en volgens planning verlopen en de geleverde kwaliteit was uitstekend.
Eddy
Kwaliteit bewijst zichzelf
Tanja
Heel snel en netjes geleverd. Prachtige kleuren en goede kwaliteit
Av
Ik had altijd grote vellen met deze stickers erop, hier stond bij dat dat ook zo is. Dit kwam ook van jullie site. Krijg ik een paar lullige stripjes met een paar stickertjes voor een hoop geld.
Antwoord van 123sticker.nlHoi, Ons bestelsysteem werkt erg logisch. Je kiest een maat; een aantal stickers en ziet meteen de prijs.
Natuurlijk is de prijs per sticker hoger bij een klein aantal. Om die reden tonen we ook altijd de prijs van grotere aantallen zodat je een overwogen keus kunt maken. Onze garantie zegels moet je voorzichtig op de ondergrond plakken. Ze scheuren anders snel. Dat is ook wat ze moeten doen; ervoor zorgen dat je kunt zien als er mee geknoeid wordt. Als je een veel groter aantal wilt hebben willen we best kijken of we je temoet kunnen komen. Het beste gewoon even contect met ons opnemen. -
Geert
Alles wordt mooi en correct gemaakt , zeer goede service en snelle levering
Matrouska
Snelle levering en mooi product!
HARRIE
Mooie sticker, super tevreden!
Coen Rehmann
Perfecte letters, aanbrengen ging erg vlot
Tom
Heel goede kwaliteit, snel geleverd. En meer aantal stickers dan ik had gevraagd .
Bedankt! -
Bart
Top service. Snel en goed geleverd en snelle hulp bij het aanpassen van het ontwerp! Aanrader!