360golf
360golf is de grootste golfspeciaalzaak van het Noorden; alles wat je nodig hebt om te golfen kun je bij ons vinden. Wij hebben bijvoorbeeld een zeer uitgebreid assortiment golfkleding, golfschoenen en golfclubs. Voor golfcadeautjes, accessoires, golfballen en handschoenen ben je ook bij ons aan het juiste adres. Met twee indoor golfsimulators kunnen wij maatwerk clubfitting uitvoeren, zodat je met clubs speelt die het beste bij jou passen. Naast een fysieke winkel van ruim 600m2 in Assen, langs de A28, is het grootste gedeelte van ons assortiment ook online te bekijken en bestellen.
De zekerheden van https://360golf.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest