Inge Hinderink
Deze review is verzameld via WebwinkelKeur en is herleidbaar tot een aankoop bij 365cam, wat wijst op een authentieke ervaring.
Hoe we reviews verifiëren
Hoe we reviews verifiëren
Lid van WebwinkelKeur sinds 2014
Beoordeeld met een 9,4 door 624 klanten
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
Uitstekende service en advies Recent heb ik een Dahua camerasysteem aangeschaft via 365cam in Utrecht. "Zeer tevreden over de service! Jasper Kroes is deskundig en vriendelijk, en nam echt de tijd om mijn vragen, voordat ik de camera’s aanschafte, te beantwoorden. Na installatie werkte alles goed. Jasper heeft op afstand meegekeken en de instellingen geoptimaliseerd. De beelden zijn scherp en de bewegingsdetectie reageert snel en accuraat. Mocht je ergens niet uitkomen, dan kun je eenvoudig contact opnemen en word je direct vriendelijk en deskundig geholpen. Dat geeft extra vertrouwen.
Perfecte service en snel geleverd. De bestelde recorder was "end of life" en niet meer leverbaar. Daarom werd er voor dezelfde prijs de opvolger geleverd, De Dahua NVR4104HS-P-4KS3-1TB recorder. Tot nu toe zeer tevreden met de geleverde camera’s en recorder
Camera in goede orde ontvangen. Wel jammer dat toezending via een POSTNL-punt via de site niet mogelijk is.
Ik ben gewoon prima tevreden over hun service en product. Vond het ook goed dat je dat met een expert van hun een bepaalde tijd na ontvangst nog technische vragen kan stellen en begeleiding kan krijgen . Dus ,ja netjes