365cam
Appie
Goede service en vakkundig advies.
jeroen
Top service. Mensen die meedenken en snelle levering
Hoe beoordeel je 365cam?
Peter Valk
Prima prijs/kwaliteit. Goede communicatie- en verzending
Hans Verheijen
Weer een nieuwe camera erbij besteld, dit gewoon doordat 365CAM de service levert die je als consument wil ervaren. Heel compleet met een in het Nederlands geschreven handleiding.
Frans Broks
Besteld en direct geleverd. Op schriftelijke vragen wordt erg snel en duidelijk gereageerd. Erg tevreden met de resultaten.
Gerard Mathijssen
Goed advies na een storing. Snel opgelost. Verstand van zaken.
Antwoord van 365camDank voor je leuke review Gerard en een mooie bewaking gewenst!
gr. 365cam -
rene
goede servers en ook goede txt en uitleg hier over
had in begin wat problemen met deze zet camera zeer netjes op gelost zeer tevreden er over een aan rader om hier wat te kopen -
Zwart
razend snelle opvolging van de bestelling, zeer goede service.
Mathieu Daamen
Super snelle levering met super goede service.
Pieter Louwes
snelle levering
Ton
Snelle levering. Goed geholpen met uitleg van installatie top
Jan
Goede en betrouwbare informatie,prima kwaliteit.
j schep
Goede kwaliteit.
Gerard
Inmiddels al ruim 1,5 jaar in het bezit van een systeem met 2 camera's met recorder, in overleg en met advies 365cam aangeschaft. Wij zijn er zeer tevreden over, de camera's geven een uitstekend beeld zelfs 's avonds en snachts ! Daarnaast gaat men op correcte wijze met cliënten om en worden afspraken prima nagekomen !!!
M.v.gr. Gerard -
Frank van Koersveld
De service is uitstekend. Online hulp gehad. Alles werkend gemaakt.
Met dank aan Jasper. Helaas maakt de recorder wel lawaai door de ingebouwde ventilator. -
ingrid van der Linden
Snelle service!
Niels Zuidam
Duidelijke website.
Ondanks dat de balun niet direct op voorraad was werd ik goed op de hoogte gehouden over de status en had ik het pakketje alsnog binnen een paar dagen thuis.Antwoord van 365camGraag gedaan Niels en als je nog hulp nodig hebt, kan je ons altijd contacten.
mvg Jasper -
Wim
D@haua huisdieren camera
Bart Nijboer
Perfecte levering
Bart Fierens
Goede Service. Alles netjes geleverd volgens afspraak en zeer vriendelijke mensen.