38 Dresses and a Suit

38 Dresses and a Suit

Webwinkel met vrolijke kleding voornamelijk voor vrouwen, daarnaast nog wat polo's voor de heren en jurkjes voor meisjes.
Het zijn voornamelijk (retro) jurken en alles wat daar leuk bij is, zoals vestjes, schoenen en tassen.
Merken zijn oa: Tante Betsy, Margot, 4funkyflavours, IEZ, Froy & Dind en King Louie. Dit is een beperkte opsomming omdat het echt teveel om op te noemen is. Trots ben ik op het feit dat vrouwen mijn winkel een snoepwinkel noemen!

De zekerheden van https://www.38dresses.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.