3D Deskundige

3D Deskundige

Wij van 3D Deskundige vinden het als geen ander erg belangrijk dat iedereen door middel van deskundig advies een passende 3D printer kan aanschaffen. Hier proberen wij zoveel mogelijk obstakels te vermijden zoals het overmatig gebruik maken van technische termen en de zaken uit te leggen in begrijpelijke taal.

Naast het leveren van deskundig advies hebben we een uitgebreid aanbod met hoogwaardige 3D printers van gerenommeerde merken om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.
De zekerheden van https://3ddeskundige.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest