3D Wens Shop

3D Wens Shop

3D Wens Shop is dé webwinkel voor filamenten en 3D printer toebehoren.
De zekerheden van https://3dwensshop.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

3D Wens Shop, ooit begonnen als een kleine webshop in een hobbykamer met het verkopen van filamenten voor de 3D printer. Nu uitgegroeid tot een grote webshop met 3 magazijnen verspreid in het land onze klanten goed en snel van dienst te zijn. Een groot en groeiend assortiment van eSun producten, maar sinds kort ook 3D printer onderdelen en toebehoren van onder andere E3D, 3DLac, etc. Wij zijn er om de wens van de klant te vervullen.

Met vriendelijke groeten, Nurettin en Gerben


Bekijk Manifest