A Sense of Love

A Sense of Love

A Sense of Love by Nerma is ontstaan uit een passie voor duurzame, kwalitatieve, en fijne vrijetijdskleding. Zoals onze naam al aangeeft, zijn wij van mening dat de kleding die je draagt er niet alleen goed uit moet zien, maar ook prettig moet aanvoelen op je huid - zoals echte liefde. Een groot gedeelte van onze vrije tijd spenderen wij in loungewear, pyjama’s, en badjassen. En juist daarom is het zo belangrijk dat de stoffen die zo een groot gedeelte van ons dagelijks leven in aanraking komen met onze huid van uiterst goede kwaliteit zijn. Ons doel is om een selectie van kwalitatieve, stijlvolle en mooie kleding te bieden, enkel gemaakt van stoffen die jouw huid de liefde geven die het daadwerkelijk verdient.
De zekerheden van https://asenseoflove.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.