Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

AA Cards heeft 1 4 ster reviews 1
AA Cards heeft 0 3 ster reviews 0
AA Cards heeft 0 2 ster reviews 0
AA Cards heeft 2 1 ster reviews 2

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Geert

2x boosterbox besteld welke nooit is geleverd. Bij melding van niet levering modereert AA-Cards een ontvangersverklaring waarbij de klant formeel bevestigd dat de goederen nooit zijn aangekomen. De transporteur vergoed de gemaakte verzendkosten aan AA-Cards aangezien er geen formeel afleverbewijs voor handen is. Vervolgens en aangezien de bestelling niet is geleverd vraagt de klant zijn geld terug. AA-Cards weigert de terugbetaling. Europese wetgeving legt op dat de handelaar verantwoordelijk is voor correcte levering, AA-Cards zal hiervoor in gebreke gesteld worden.

2. Melvin

2 booster boxen besteld van Scarlet & Violet maar helaas waren deze niet in goede staat, ik snap dat ze niet in perfecte staat kunnen zijn maar de seal zit er behoorlijk los om heen, alsof de box vaak is vastgehouden. Misschien voorzichtig zijn als je besteld met het oog op investering! Hopelijk zijn ze niet geresealed maar dat laat ik nog controleren door een kenner. Aanpassing, de heren van AA cards hebben mij zeer netjes geholpen, één boosterbox heb ik retour gestuurd en kreeg een nieuwe terug opgestuurd in een acryl doos! Ontzettend bedankt, zeer goede service!

3. Hoe zou je AA Cards beoordelen?

4. Huub

Top bedrijf, Alles wat super snel verzonden en de bestelling was goed verpakt.

5. Wolters

Goeie snelle levering

6. PattaVenlo

Volg AA Cards al vanaf dag 1 ,top bedrijf met de nadruk op kwaliteit en gezelligheid. Voor ieder wat wils ❤️

7. Martin Buist

Altijd snelle levering en goed verpakt.