ANTRACITE.COM

ANTRACITE.COM

ANTRACITE.COM is ontstaan uit grote liefde voor Scandinavische merken. ANTRACITE biedt fashion-en lifestyle producten van de mooiste merken uit Europa zoals ELVINE, PLAIN, FIVEUNITS, JUST FEMALE, PEAK PERFORMANCE, TIGER OF SWEDEN, GLACIAL, SPREKENHUS, SAINT STEVE en LAW OF THE SEA.

Een uniek merkenaanbod met Fashion en Lifestyle van topkwaliteit. Daarvoor ben je bij ANTRACITE aan het juiste adres. Vanaf april 2020 heeft onze webshop een mooie start gemaakt.

Wij leggen je graag in de watten. Zo denken wij graag mee en geven wij advies op maat. Wij bieden een persoonlijke benadering en willen je graag blij maken met de items van onze webshop. Zoals we het graag zien: "Confidence looks good on you".

Heb je vragen over ANTRACITE? Stuur ons een berichtje via Instagram, mail of bel ons gerust :)
De zekerheden van https://antracite.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.