ANTRACITE.COM

ANTRACITE.COM

ANTRACITE is een webshop geboren uit liefde voor Scandinavische merken. Ondertussen verkopen wij de mooiste merken, zoals SAINT STEVE, FIVE UNITS, ELVINE EN AMERICAN VINTAGE. Wij houden van een persoonlijke benadering en hechten veel waarden aan onze klanttevredenheid. Wij staan klaar voor vragen!
9,3

• rob aarse

Mooie kwaliteit

• Claire Dingenouts
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Prettige website en snelle levering

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Claire, bedankt voor je review en wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service! Mvg, Eline.

• Hoe beoordeel je ANTRACITE.COM?

• Jessica
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Snelle levering, makkelijk retour, snel bericht terug.

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Jessica, bedankt voor je review en wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service! Mvg, Eline.

• Christoph - Austria
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

After there were some quality issues with the product, I was offered a straightforward, quick, and trustworthy solution. Everything is fine now, and I’m happy with the jacket. I’d definitely shop here again...

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Christoph, Thanks for your nice review and nice to hear that you are satisfied with our service. mvg, Eline

• Eveline Mink
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Super snelle levering met mooie kwaliteit kleding!

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Eveline, Bedankt voor je leuke review en wat fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service en items! Mvg Eline

• Peter Zandbergen
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Prima kwaliteit, goede snelle service.

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Peter, Bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over Antracite. We zien je graag snel terug! Mvg, Eline

• Marije
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Mooie merken, mooie prijzen en redelijk snelle verzending.

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Marije, Bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service en items. Graag tot ziens. Mvg, Eline

• Lidwien
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Snelle levering van de bestelde artikelen.

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Lidwien, Bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service. Graag tot ziens. Mvg, Eline

• Roland
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Mooie kleding voor een scherpe prijs. Met een uitstekende service erbij!

Hi Roland,

• Helena

Snelle levering, goede prijs

Hi Helena,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service en graag tot ziens!

• Gerard Verkerk

Snelle correcte levering.

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Gerard, Bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service. Graag tot ziens. Mvg, Eline

• Tanja Koomen
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Super broek voor hele goede prijs!

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Tanja, Bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat je zo positief bent over dit item. Graag tot ziens. Mvg, Eline

• Kitty Schaafstal
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Houdt zich aan levertijd en goede retour

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Margret, Bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service. Graag tot ziens. Mvg, Eline

• Margret Blokdijk
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Keurige en snelle levering en communicatie!

• Judith
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Snelle levering. Top kwaliteit broek.

Hi Judith,

• Helma

Snelle levering.

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Helma, bedankt voor je review en goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Graag tot ziens. Mvg, Eline

• Mark Habets

Goede en snelle service!

Antwoord van ANTRACITE.COM

Hi Mark, Bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service. Graag tot ziens. Mvg, Eline

• Stefie Schalkwijk
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Ik wacht nog steeds op restitutie van een eerder teruggestuurd product. Ik ontving op 17/2/26 bericht dat het in goede orde is ontvangen. Vandaag 26/2/26 nog geen restitutie gekregen!

Hi Stefie,

Bedankt voor je review en feedback. Je retour is op 25-02 bij ons aangekomen. Op 17-02 is de retour aangekomen op het depot van DPD. Vanaf de 25ste rekenen wij 14 werkdagen om je retour te verwerken. Ik neem verder contact met je op via de mail! Hopelijk komen we er samen uit.

• Ellen Both
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Mooie prijs en super snelle levering!

Hi Ellen,

bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Graag tot ziens.

• José Kerkhof
    Geverifieerde klant van ANTRACITE.COM

Mooie jas , maar niet normaal gekreukt, gaat er bijna niet uit. Heel jammer.
    Ziet er niet nieuw uit.
    Mijn dochter ook besteld maar zelfde probleem.

Hi José,

Bedankt voor je review en je feedback! We hebben contact opgenomen met je via de mail om hopelijk het probleem te verhelpen.