ANTRACITE.COM
Stefie Schalkwijk
Ik wacht nog steeds op restitutie van een eerder teruggestuurd product. Ik ontving op 17/2/26 bericht dat het in goede orde is ontvangen. Vandaag 26/2/26 nog geen restitutie gekregen!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Stefie,
Bedankt voor je review en feedback. Je retour is op 25-02 bij ons aangekomen. Op 17-02 is de retour aangekomen op het depot van DPD. Vanaf de 25ste rekenen wij 14 werkdagen om je retour te verwerken. Ik neem verder contact met je op via de mail! Hopelijk komen we er samen uit.
Ellen Both
Mooie prijs en super snelle levering!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Ellen,
bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Graag tot ziens.
Babs -
Hoe beoordeel je ANTRACITE.COM?
José Kerkhof
Mooie jas , maar niet normaal gekreukt, gaat er bijna niet uit. Heel jammer.
Ziet er niet nieuw uit.
Mijn dochter ook besteld maar zelfde probleem.Antwoord van ANTRACITE.COMHi José,
Bedankt voor je review en je feedback! We hebben contact opgenomen met je via de mail om hopelijk het probleem te verhelpen.
Andre
Winterjas besteld.Netjes en snel bezorgd.Zien me zeker een volgende keer weer terug.Correct bedrijf.
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Adre,
Bedankt voor je leuke review en zeker graag tot ziens!
Ruedi Oechslin, Schweiz
Auch wenn Antracite nicht in die Schweiz liefert, ist der Service ausserordentlich. Wir hatten die Lieferung zu Freunden in Deutschland innerhalb von 3 Arbeitstagen.
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Ruedi,
Vielen Dank für Ihr positives Feedback! Es freut uns sehr, dass die Lieferung schnell und reibungslos angekommen ist.
Freundliche Grüße,
Dorrit Klein
Goede service.
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Dorrit,
Bedankt voor je leuke review! Kunnen wij nog iets verbeteren? Graag tot ziens!
Rene
Prijzen zijn ongelofelijk en super snel geleverd ga zeker opnieuw bestellen
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Rene,
Bedankt voor je leuke review en fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Zeker graag tot ziens!
Marie jose Jacobs
Prima service snel geleverd
Antwoord van ANTRACITE.COMHi,
Bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service. Graag tot ziens.
Kimberly
Snelle verzending, was echt binnen 2 dagen in huis!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Kimberly,
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service! We zien je graag terug. Bedankt voor de leuke review.
Ellen De Mul
Mooi aanbod en snelle levering!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Ellen,
Anoniem
Mooie prijzen en goede service!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi,
Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service. Graag tot snel!
Olga
Very fast delivery, user friendly returns, great shopping experience. Also a good chance to buy great brands with good discounts.
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Olga,
Thank you so much for your nice review. Would love to see you again at Antracite.
C. Bekkers
Goede snelle service
Antwoord van ANTRACITE.COMHi,
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service! Graag tot ziens.
Matthias
Snelle service en goeie kwaliteit
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Matthias,
Bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat je zo blij bent met het item. Tot ziens!
Rya Egron
Super fast shipping
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Rya,
Rianne Turkenburg
Top!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Rianne,
Lisa
Zeer goede service, meteen een reactie op miin mail.
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Silvana,
Bedankt voor je bericht en leuk om te horen dat je zo positief bent over onze service. Graag tot ziens!
Iana Mamenkova
👍👍👍👍👍
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Iana,
Sander
Eenvoudig besteld en snel geleverd, perfect!
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Sander,
Bedankt voor je positieve review! Graag tot ziens en veel plezier met je item.
Ferry Verhoeven
Fijne service
Antwoord van ANTRACITE.COMHi Ferry,
Bedankt voor je bericht en goed om te horen dat je zo positief bent over onze service. Graag tot ziens!