ARLIZI
Trendy, fun en elegante sieraden shop je bij ARLIZI. Frisse en hippe ontwerpen die de trends van het seizoen volgen, een leuke outfit is pas echt af met de juiste accessoires en sieraden zijn een makkelijke manier om je look een update te geven. ARLIZI sieraden zijn exclusief! De sieraden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit sterling zilver en Jje sieraad wordt in cadeauverpakking in een mooi sieradendoosje naar je toegestuurd. ARLIZI maakt online sieraden shoppen makkelijk en leuk!
De zekerheden van https://www.arlizi.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.