ASFWebshop
ASF Nails groothandel is een snel groeiend en dynamisch bedrijf dat al ruim 25 jaar zichzelf heeft bewezen.
nagelproducten biab gelpolish
De zekerheden van https://www.asfwebshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Inmiddels alweer zo'n 25 jaar geleden begonnen als nagelstyliste in mijn eigen nagelstudio, 23 jaar geleden begonnen met het geven van opleidingen hierin, en tegelijk gestart met een groothandel voor allerlei nagelproducten. Voor wat betreft de opleidingen ben ik heel recent mee gestopt omdat ik dit na 20 jaar wel welletjes vond.
Daarnaast hou ik ook heel erg van haken, breien en naaien.Onze winkel was groot genoeg om daar ook nog bolletjes wol te verkopen, dus tja van het een kwam het ander. En dat is nu ook alweer zo'n 9 jaar geleden dat ik met Mijn hobbywinkeltje ben begonnen. Een ding hebben alle klanten gemeen, ze zijn beide creatief!


Bekijk Manifest