ASJEWAH
Bij ASJEWAH zilveren sieraden vind je de must-haves van dit seizoen. ASJEWAH heeft een unieke sieraden collectie bestaande uit echt zilver 925.

Shop online, bezoek ons op festivals en evenementen of kom gezellig langs in onze winkel. Je vindt de winkel op Langestraat 68 in Huissen. Tot snel! Liefs ASJEWAH
De zekerheden van https://www.asjewah.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

ASJEWAH zilveren sieraden is begonnen vanuit een passie en voorliefde voor ondernemen, klantencontact en écht zilveren must-haves. Founder en eigenaresse, Mirthe Weijman, heeft een interesse in fashion & jewellry, en creativiteit in ontwerp en concepting. Ze gooide haar loopbaan bij werkgevers om en ging in 2015 verder als zelfstandig ondernemer om haar jeugddroom waar te maken. Inmiddels is ASJEWAH zilveren sieraden gegroeid tot een volwassen merk, en bloeit elke dag verder open door de aandacht van haar dierbare klanten en duurzame leveranciers.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.