Beoordeeld met een 10 door 20 klanten

ASJEWAH
Bij ASJEWAH zilveren sieraden vind je de must-haves van dit seizoen. ASJEWAH heeft een unieke sieraden collectie bestaande uit echt zilver 925.
Shop online, bezoek ons op festivals en evenementen of kom gezellig langs in onze winkel. Je vindt de winkel op Langestraat 68 in Huissen. Tot snel! Liefs ASJEWAH
De zekerheden van https://www.asjewah.nl
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

ASJEWAH zilveren sieraden is begonnen vanuit een passie en voorliefde voor ondernemen, klantencontact en écht zilveren must-haves. Founder en eigenaresse, Mirthe Weijman, heeft een interesse in fashion & jewellry, en creativiteit in ontwerp en concepting. Ze gooide haar loopbaan bij werkgevers om en ging in 2015 verder als zelfstandig ondernemer om haar jeugddroom waar te maken. Inmiddels is ASJEWAH zilveren sieraden gegroeid tot een volwassen merk, en bloeit elke dag verder open door de aandacht van haar dierbare klanten en duurzame leveranciers.
Bekijk Manifest
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- 67039111
- btw
- NL001557538B89
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2019
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.