Accupowershop
Accupowershop is leverancier van Victron Energy producten
De zekerheden van https://www.accupowershop.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Onze webshop is ontstaan uit de vraag van klanten bij Eco Lithium BV. We wilden onze klanten de mogelijkheid bieden om voor hun energie, ESS en accu projecten zelf hun materialen te kunnen selecteren zodat ze in een keer alles bij elkaar hebben. Eco Lithium is al vanaf het eerste uur betrokken bij de ontwikkeling van Victron producten en we helpen onze klanten dan ook altijd met veel plezier om goede oplossingen te vinden voor hun energie uitdaging.

Overal waar stroom nodig is of waar verbrandingsmotoren vervangen kunnen worden door elektra motoren kunnen onze energie systemen een uitkomst bieden.


Bekijk Manifest