AceDrinks
Online specialist in speciaalbier, wijn en whisky. Het beste en lekkerste bier, wijn of drank verkopen. Dat is wat wij bij AceDrinks doen, met veel passie en toewijding! Joanne en Jasper hebben veel kennis van zaken en kunnen jullie uitstekend helpen bij het uitzoeken van de lekkerste dranken.
De zekerheden van https://www.acedrinks.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn ‘dé vakslijter van Walcheren’ gevestigd in Vlissingen. We zijn een jong, enthousiast en gepassioneerd team van slijters. Samen zorgen wij voor een breed assortiment aan topwijnen van over de hele wereld, speciaalbieren van de beste brouwerijen, hoogste kwaliteit whisky en vele ander gedistilleerd. Dit is zorgvuldig samengesteld met een eigenzinnige kijk op de drankenwereld door onze vakslijters Jasper en Joanne. Bij AceDrinks staat de klant centraal, en doen we ons best om u altijd de beste service en advies te bieden. Bij ons is een aankoop altijd een ‘Ace’!


Bekijk Manifest