Agnes Beenmode

Agnes Beenmode

Agnesbeenmode de Webshop met dames en heren beenmode.

In onze online webshop vind je producten die een onmisbaar element zijn in de garderobe van elke vrouw en man.

De kousen die in ons aanbod verkrijgbaar zijn, passen perfect bij elke rok en jurk. Bovendien zorgen ze voor een aanvulling op je elegante styling met behulp van hakken of andere schoenen die het outfit verrijkt.

We presenteren modieuze panty's met patroon voor dames en heren die de outfit zullen benadrukken, en dankzij verschillende beschikbare modellen is het mogelijk om een versie te kiezen die het karakter van een bepaalde outfit benadrukt en deze origineler maakt.

De webshop biedt ook lingerie aan, met name een brede selectie van jarretelgordels, evenals panty-modellen verrijkt met onder andere decoratieve en opvallende prints. Dit betreft zowel subtiele details als meer decoratieve patronen.

Een alternatief voor de klassieke panty's zijn de zelf ophoudende kousen voor dames en heren, die op warme dagen voor meer comfort zorgen. Er zijn ook jarretelkousen verkrijgbaar, perfect voor speciale gelegenheden. Voor vrouwen die de combinatie van comfort en elegantie waarderen, raden we kniekousen en ‘overknies’ aan, verkrijgbaar in verschillende varianten van patronen, die zeer geschikt zijn voor pumps of ballerina's.
De zekerheden van http://www.nicelingerie.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest