Agunto
Agunto is er voor de jonge gezinnen en starters op de woningmarkt. Wij vinden dat elke smarthome liefhebber eenvoudig moet kunnen instappen in smarthome, zonder in te boeten aan innovatie en kwaliteit. En dat voor een betaalbare prijs. Ons doel is om de technologie van smarthome toegankelijk te maken voor iedereen. Laten we samen ontdekken hoe we jouw huis nog slimmer kunnen maken!
electronica smarthome
De zekerheden van https://agunto.com/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Agunto staan we voor een transparante en eerlijke handelservaring. Reviews worden uitsluitend verzameld van klanten die echt ervaring hebben met onze klantenservice, waardoor elke feedback telt. We dropshippen niet van consumentensites en handelen altijd binnen de kaders van e-commerce regels. Onze klantenservice is toegewijd en serieus, en we streven ernaar om elke klacht aan te pakken. Tevreden klanten zijn ons ultieme doel. Agunto betaalt eerlijk belasting en communiceert duidelijk met consumenten. Met ons merk bent u verzekerd van een integere en betrouwbare partner in zaken.


Bekijk Manifest