Airco concurrent is echt een top bedrijf. Mario biedt goede service, is op tijd, houdt zich aan zijn afspraken, reageert snel bij vragen en heeft zelfs in zijn vakantie tijd gemaakt om mij vooruit te helpen toen ik tegen een probleem aan liep. Al met al ben ik erg tevreden en zou ik hem zeker aanraden als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanschaffen van een airco.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2019
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Reviews
Beoordeeld met een 9,6 door 62 klanten
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.
- Airco concurrent levert super service
- M. Quaedvlieg
Dit bedrijf is een aanrader. Snelle respons, afspraken worden goed nagekomen. Meedenken is standaard. Vriendelijk personeel en heel netjes in de uitvoering van werk. Model voor andere installateurs.
Hoe zou je Airco-concurrent beoordelen?
- P.
Wij kunnen dit bedrijf alleen maar aanraden. Na initieel contact binnen een week het huisbezoek, luisteren naar onze wensen, goed advies, meedenken en snel een offerte. Korte lijntjes om op één lijn te komen (wij zijn tenslotte geen experts, maar willen wel graag begrijpen wat we aanschaffen, kortom veel vragen die snel beantwoordt werden). Scherpe prijs en snelle levering (na akkoord offerte binnen drie weken geplaatst). Het team werkte snel, professioneel en netjes, ze hebben alles mee genomen inclusief het zaagsel! Ook nog een laatste wijziging gewoon meegenomen in de montage. Kortom “DOEN!”.
- paul wlodarczyk
In mijn optiek is Airco-concurrent een betrouwbaar en solide bedrijf dat wij van harte kunnen aanbevelen. Na een goed adviesgesprek heeft airco-concurrent bij ons naar volle tevredenheid 2 airco units geplaatst. Alle vragen werden vakkundig beantwoord en onverwachte problemen tijdens het plaatsen werden ter plekke netjes opgelost. Tevens werd er na het in bedrijfstelling nemen van de apparatuur duidelijk uitleg gegeven over de bediening en het onderhoud ervan. Bij airco-concurrent staan klant en kwaliteit voorop en was er ook voldoende aandacht voor nazorg en eventuele vragen die wij als klant achteraf nog hadden. All-in-all zeer tevreden!
- Joep Langen
Goed advies, snelle levering/plaatsing en nette afwerking en goede uitleg. Ik kan Airco Concurrent iedereen aanbevelen.
- M. Cerfontaine
Goede snelle service en levering. Werken netjes en reageren snel op mails. Denken mee met oplossing