Aircovooru.nl

Aircovooru.nl

Aircovooru verkoopt airco-warmtepompen in samenwerking met Hubo Bouwmarkten. Wij geven betrouwbaar advies en verzorgen gedegen installaties door onze gecertificeerde installateurs.
De zekerheden van https://www.aircovooru.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Modellen, typen en merken airco’s zijn er in overvloed, maar wat is voor jou de beste keuze? En, hoe vind je een goede betrouwbare en gecertificeerde installateur?

Om consumenten daarbij te helpen zijn we in 2019 begonnen met geven van online advies bij de keuze van airco’s en het aanbieden van offertes van de beste gecertificeerde installateurs.

We kwamen erachter dat dat niet altijd voldoende is. Een airco is een zichtbaar onderdeel van het interieur en die wil je graag ‘live’ kunnen zien. Bovendien is het fijn om persoonlijk advies te kunnen krijgen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.


Bekijk Manifest