Airsoft Gadgets

Airsoft Gadgets

Airsoft Gadgets is dé nummer 1 webwinkel voor airsoft & paintball. Zowel voor particulieren als voor bedrijven hebben we altijd een oplossing.
Airsoft, Paintball, Military
De zekerheden van https://www.airsoftgadgets.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Passie voor het vak! Alle producten hebben we zelf op voorraad en worden zorgvuldig ingepakt en naar je toegezonden. We denken met je mee waar nodig. Alle bestellingen kun je ook op afspraak afhalen in onze opslag in Vught of je kunt eens langskomen mocht je ergens advies over nodig hebben. Klantvriendelijkheid en kwaliteit van de producten zijn erg belangrijk voor ons en we proberen elke dag weer een beetje beter te worden!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.