Alfa Horeca Equipment

Alfa Horeca Equipment

Welkom bij Alfa Horeca Equipment, dé webwinkel voor Professionele Horeca Apparatuur en Inrichting voor uw restaurant, bakkerij, café, ijssalon, lunchroom, patisserie, supermarkt of slagerij.

Wij garanderen topkwaliteit tegen de meest voordelige prijs. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven ernaar de meest scherpe prijzen aan te bieden.

Bekijk nu ons zorgvuldig uitgekozen assortiment met ruim 15.000+ producten voor de professionele keuken en supermarkt van de beste merken beschikbaar en de grootste internationale leveranciers.
De zekerheden van https://alfahoreca.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest