AllesVoorOren.nl

AllesVoorOren.nl

AllesVoorOren.nl is jouw one stop shop voor hoorhulpmiddelen, hoortoestel onderdelen en hoortoestellen. Altijd de beste service en snelle levering.
De zekerheden van https://www.allesvoororen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

AllesVoorOren.nl is sinds 2010 actief op internet met de verkoop van hoorhulpmiddelen, onderdelen voor hoortoestellen, telefoons, wekkers en nog veel meer. Wij zijn onderdeel van Joosten Hoorspecialisten. Een zelfstandig audicienwinkel in Hoorn. Als internetwinkel gaan we altijd uit van de goeder trouw van onze cliënten. Als er iets mis gaat met de levering of als er een probleem is met het gebruik van de hulpmiddelen kunnen klanten altijd contact met ons opnemen. We hebben het volgende motto: Zoals we zelf behandeld willen worden, zo behandelen wij onze klanten ook.


Bekijk Manifest