AllesVoorOren.nl
H. J. Bos
Snel geleverd, maar het apparaat werkt niet met mijn merk hoorapparaten. Helaas heb ik de verpakking weggegooid.
Ruud van Swieten
As advertised
Hoe beoordeel je AllesVoorOren.nl?
Bas Enden
Het is allemaal geweldig. Snel thuis de bestelling.
GS
Von der Bestellung bis zum Versand hat alles gut geklappt
Karel Offermans
Oke levering en kwaliteit
Thomas Kock
Schnelle Lieferung und ein fairer Preis machen den Deal perfekt
Rob Bohm
Aangeschaft een plaat "slechthorend". De bedoeling is om deze achterop je vervoermiddel te bevestigen, zodat achteropkomend verkeer begrijpt dat je hen niet/onvoldoende kunt horen. Probleem hierbij is de bevestiging achterop een e-bike met een accu onder de bagagedrager. Advies: overleg met de fietsenmaker. Bij mij lukte het hem om de plaat met schroeven aan de onderzijde van het achterlicht te bevestigen.
Myriam v Geest
goede service
Marrie Logtmeijer
Ik heb moeten zoeken om mijn filters te vinden online
En die vond ik . Gelijk besteld en de volgende dag had ik ze in huis . Product goed, prijs oke en de service klasse . Ik hen mijn adres gevonden om iets te bestellen wat ik nodig heb vóór mzeijn gehoorapparaten .
Marion Sander-Latz
Alles bestens .
Tsvetan Buchelsky
super fast and correct. thanks
Edwin
Goede service na aanleiding van het zoeken naar domes
Karin
sehr schnell. sehr gut
Ine van Vijfeijken
Alles was naar wens alleen de levertijd was langer dan verwacht. Zou fijn zijn als deze korter kan. Maar de volgende keer proberen we eerder te bestellen.
A.J.P. Bakker
Goede prijs kwaliteitverhouding. En in mijn geval een zeer goede service.
De bestelde order was door een fout van postnl niet aangekomen. De klantenservice pakte dat op door een onderzoek bij postnl te starten en alsnog tot een nieuwe levering over te gaan.
Kwaliteit en service een dikke plus ! -
rob van rijn
Alles wat ik nodig heb om mijn gehoorapparaten te onderhouden
Anton Jung
Wat een snelle levering weer.
S'avonds besteld volgende dag in huis.
Heb al vaker bij jullie besteld,echt top.
En ook aantrekkelijke prijzen. -
Nel Steenaert
Snelle levering helemaal tevreden!
Frans Bontes
Vriendelijk, deskundig en snel geleverd
Nico de Zwart
Supersnel geleverd. Produkt ook van uitstekende kwaliteit.