AllesVoorOren.nl
Jac van Breukelen
Ik heb 14 dagen geleden een mail gestuurd, en nog geen reactie terug ontvangen!!!!
Antwoord van AllesVoorOren.nlBeste Jac, bedankt voor uw bericht. Helaas kunnen wij geen communicatie van u terug vinden. Als u ons mailt dan krijgt u een ticketnummer toegewezen zodat wij aanvragen tijdig kunnen beantwoorden. Als u geen ticketnummer hebt ontvangen dan is uw bericht niet goed doorgekomen. U kunt ons mailen op support@allesvoororen.nl, info@allesvoororen.nl en u wij zijn van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar via 0229-755134. Mijn excuus voor het ontstane ongemak. Met vriendeljke groet, Dimitri Joosten
Karin Van engelen
Heel er tevreden werkt goed,dank je wel
Hoe beoordeel je AllesVoorOren.nl?
Klaas Klein
Goed geleverd 😊
Renate
Prima service. De bestelling kwam snel en de batterijen hadden een goede lange houdbaarheidsdatum. Dat heb ik weleens flink korter gezien bij een ander bedrijf. Blij mee!
Maria van Ewijk
Prima service. Bedrijf dat waar maakt wat ze beloven
aman
Goede service, snelle bezorging en perfect product
Peter
Gewenste domes niet leverbaar, maar ik kreeg na 2 dagen al een bericht dat ze weer leverbaar waren. Goeie service!
A. Smulders
Snel het juiste onderdeel van Widex geleverd.
Frank
Snel kunnen bestellen, afhandeling goed
Annemies Visee
Ik had tips gekocht die bleken veel te groot, was niet goed te zien op de website. Ruilen kon niet en retour sturen kostte me 4,95
stefan dekempeneer
Alles goed verlopen
Janna
Vlotte levering
Arnoud
Concurrerende prijzen, snelle en attente servicedesk, mooie producten.
Henk Olivier
TOP is alles mee gezegd
Piet
Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit, snelle levering en informatie hierover.
José Demeyere
Zoals beschreven
Ammv
Ik kreeg een ander merk dan besteld en deze cerustops passen niet goed, komen niet van het stokje, laten los en liggen dan los in mijn gehoorgang. Kortom slechte kwaliteit.
Antwoord van AllesVoorOren.nlBedankt voor uw review. Ondanks onze herhaaldelijke berichten aan u om een oplossing te bieden krijgen wij geen contact meer met u. Ik vind het spijtig dat u wel de moeite neemt om een beoordeling te schrijven maar als er dan een oplossing geboden wordt, niet thuis geeft. Wij staan nog altijd paraat om uw klacht op te lossen. We zullen voor nu het dossier sluiten. Ik wens u een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Dimitri - Klantenservice AllesVoorOren.nl
Joke Jong
Goede prijs en snel geleverd.