Allesvoordefiets

Allesvoordefiets

Het grootste aanbod fietsonderdelen en accessoires
Op zoek naar één adres waar u alles voor de fiets vindt? Dan bent u bij allesvoordefiets.nl beslist aan het juiste adres! Dankzij de jarenlange fietskennis en ervaring van het bekende Tweewielerhuis De Wolf uit Delft vindt u in de meest uitgebreide internetwinkel van Nederland en België een ruim assortiment van het beste op het gebied van: fietsbanden, fietskarren, fietsendragers, fietstrainers, fietscomputers, fietskleding, fietsnavigatie en verder alles wat uw fiets en fietsen nog leuker maakt. Uiteraard inclusief alle mogelijke onderdelen.
In onze webshop vindt u een overzichtelijk aanbod van de talloze mogelijkheden. Binnen een paar stappen plaatst u uw bestelling die keurig binnen één à maximaal twee werkdagen bij u thuis wordt afgeleverd. Dan kunt u zo snel mogelijk nog meer van uw fiets genieten.
allesvoordefiets.nl maakt fietsen fantastisch
8,2
11 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 11 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Evelien Caron
  Review voor Allesvoordefiets

  Ze houden zich erg strikt aan de retourtermijn. Ook al is het artikel nieuw in de doos en wil ik de retourkosten betalen dan nog willen ze niet meedenken. Zeer triest vind ik dat!

  Antwoord van Allesvoordefiets

  Beste Evelien, er zijn niet voor niets regels en algemene voorwaarden. Wij leveren keurig volgens de regels die opgesteld zijn door het Webshop keurmerk. als wij dit niet doen word ons keurmerk ingetrokken. In uw klacht hebben wij niets verkeerd gedaan en wij achten uw klacht dan ook ongegrond! Een bestelling van 09-01-2021 op 04-05-2021 retour willen sturen is ver buiten de zichttermijn van 14 dagen!

 • Suzanne Jansen
  Review voor Allesvoordefiets

  Klantgericht en snelle levering!

 • Hoe beoordeel je Allesvoordefiets?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Lilian IJff-Bellinga
  Review voor Allesvoordefiets

  Omdat het een nette, eerlijke winkel is en omdat klachten goed worden opgepakt.

 • Alex Mol
  Geverifieerde klant van Allesvoordefiets

  Goede service, ik bestelde iets verkeerd en direct met een mailtje recht kunnen zetten. Gelukkig voor mij, goed voor hun!

 • Ruud Oerlemans
  Geverifieerde klant van Allesvoordefiets

  Snelle reacties

 • André Randsdorp
  Review voor Allesvoordefiets

  Door omstandigheden kon ik het shirt dat ik besteld heb niet binnen 14 dagen pas maar wel binnen 21 dagen. Een verzoek kom het shirt om te ruilen omdat het te klein valt is afgewezen puur verwijzend naar de algemene voorwaarden. Andere webwinkels gaan hier veel coulanter mee om. Ik heb er voor 180 euro besteld en dat was gelijk de laatste keer. Dit is puur star zijn terwijl het niet hoeft.

 • Ewoud
  Review voor Allesvoordefiets

  Besteld, dezelfde dag nog een bericht van verzending en de volgende dag in huis. Top!

 • Bart
  Review voor Allesvoordefiets

  Een goede dubbele fietstas gekocht voor een mooie prijs. Alleen de doos waarin 'ie geleverd werd was groot genoeg voor, zonder overdrijving, minstens 10 van die tassen. Dit soort luchtvervoer vind ik echt zonde.
  Verder was alles prima in orde. Ze hebben en ruim assortiment, mijn artikel werd binnen de op de website vermelde termijn geleverd, en ook de site en bestelprocedure en alles waren verder ok.

 • Jaap Holweg
  Review voor Allesvoordefiets

  Prima service - gisteren besteld, vandaag afgeleverd.

 • Hieke v. Waardenburg
  Review voor Allesvoordefiets

  Heb eerst gebeld met een vraag over een agu product, vriendelijk en goed geholpen, kreeg de bestelling de volgende dag al binnen. Top.

 • Laad meer