Alternatievemiddelen.nl BV

Alternatievemiddelen.nl BV

Webshop met gezonde, duurzame en ecologische alternatieve mogelijkheden in de hedendaagse levenstijl. Alle producten hebben wij (Melanie en Tom) eerst zelf uitgeprobeerd. Op deze manier verkopen wij alleen producten waar wij volledig achter staan en waar wij zelf in geloven! Ons assortiment is daarom klein, maar zal langzaam uitbreiden.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Tom en Melanie! Verliefd, verloofd en in 2017 ook getrouwd… we zeggen wel eens grappend tegen elkaar: Waar was je al die tijd? We hebben elkaar dan ook helemaal gevonden in een bepaalde levensstijl die wij nastreven. Zo natuurlijk mogelijk waarbij we evengoed zo veel mogelijk willen en kunnen genieten! Vanuit nieuwsgierigheid maar ook met het doel een gezonder leven te leiden zijn wij verschillende producten gaan uitproberen. Alle producten die wij dus in deze webshop verkopen gebruiken wij dan ook zelf en hebben wij voor lange tijd eerst zelf uitgeprobeerd. Op deze manier verkopen wij alleen producten waar wij volledig achter staan.


Bekijk Manifest