Amaranth Amaryllis
Janneke Dijkstra
Zoals altijd goede kwaliteit bollen. Dit jaar netjes en voldoende beschermd ingepakt en aangekomen. Snelle levering.
Fijn, dat je direct bij de kweker kunt bestellen, zelfs per enkele bol. Ruim aanbod, ook van niet-standaard amaryllissen. -
Astrid Ceelen- van Wijngaarden
Echt service en topkwaliteit
Hoe beoordeel je Amaranth Amaryllis?
neeltje Koning de
Mooi product, goed verpakt, zeer contect!
Dirk
Bijzonder goede service. Snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden.
homan
heb prachte bollen gekregen. uitstekend verpakt. veel dank
ideaal voor de kerst!!!Antwoord van Amaranth AmaryllisDank voor je positieve reactie. We doen onze uiterste best om onze bollen zo goed mogelijk bij de klant te krijgen. Veel plezier er mee en fijne kerst gewenst!!
Ella Knook
Heel veel keus qua bollen, duidelijke website, snel geregeld. Keurig verpakt.
Willy Rotterdam
Snelle levering en goede kwaliteit
Caroline Daemen
super snelle levering, proper verpakt, goed materiaal, bedankt
Antwoord van Amaranth AmaryllisGraag gedaan en bedankt voor de complimenten.
Gerben Brienesse
Goede prijzen mooie kwaliteit amaryllis bollen ik bestel al een aantal jaar hierzo
Antwoord van Amaranth AmaryllisVaste klanten zijn wij natuurlijk heel blij mee;-) Geniet er van.
Lianne Van Drongelen
Mooie bollen , nu alleen mog planten
Rob van de Wiel
Altijd mooie bollen elk jaar
Antwoord van Amaranth AmaryllisFijn te horen Rob. We zien je graag volgend jaar weer;-)
Regina
Mooie bollen!
Barbara
Geweldige kwaliteit
Antwoord van Amaranth AmaryllisDat horen we graag. Geniet ervan.
Marie Förg
Alles top, bollen waren super groed verpakt
Antwoord van Amaranth AmaryllisFijn te horen. We doen altijd weer ons best.
P. Rill.
MOOIE PRIJZEN en prachtige bloemen af gelopen zeizoen van dit zeisoen moeten we nog even afwachten? Deze amarillessen kan je overal kopen
ML van Wiechen
Op verzoek snel geleverd op ander adres zodat een vriendin uit buitenland het daar op tijd kon ophalen
P.B.
Mooie kwaliteit !!
Antwoord van Amaranth AmaryllisDank
Marieke Van den Heuvel
Altijd mooie bollen en stevig verpakt!
Marjon
Ook dit jaar weer mooie grote bollen en binnen een week geleverd. We verwachten weer een spectaculaire bloei.
Antwoord van Amaranth AmaryllisDat is het mooie van de Amaryllis. Altijd vol verwachting hoe het zal gaan en als het zover is volop genieten.
Jeanet de Jong.
Met zorg verpakt en goede levering.
Zeker een aanraderAntwoord van Amaranth AmaryllisWe doen ons uiterste best. Dank!