Amsterdam-cadeau.nl

Amsterdam-cadeau.nl

“Zou het niet mooi zijn als al het mooie, typisch Amsterdamse aanbod via een webshop wereldwijd verkrijgbaar zou zijn? Van echte Amsterdammertjes en echte Amsterdamse straatnaamborden tot etsen van Rembrandt van het Rembrandthuis… “ Met die gedachten werd Amsterdam-cadeau.nl een feit!
amsterdam cadeaus amsterdammertje

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik, Bob Lei, ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik hou van mijn stad, van de diversiteit aan mensen, de café’s, de openminded houding, de vrijheid, de geschiedenis, AFC Ajax, de architectuur! Wat een rijkdom.

“Zou het niet mooi zijn als al het mooie, typisch Amsterdamse aanbod via een webshop wereldwijd verkrijgbaar zou zijn? Van echte Amsterdammertjes en echte Amsterdamse straatnaamborden tot etsen van Rembrandt van het Rembrandthuis… “, met die gedachte begon ik jaren geleden met deze site.


Bekijk Manifest