AnderWereld
Tweedehands Fantasy Boekenwinkel
We zijn gespecialiseerd in tweedehands Fantasy, SF, YA en kinder/jeugd boeken. Ook voor Mythen & Sagen, Historische Thrillers en overige boeken kun je bij ons terecht. Voornamelijk tweedehands, maar er komen steeds meer nieuwe boeken bij.
Daarnaast verkopen wij ook 'Bookish' goodies en natuurlijk onze verrassende Mystery Boeken boxen.

Geniet van de magie van een goed boek,
Nine & Sebastiaan
Boekenwinkel
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hoi! Wij zijn Nine & Sebastiaan Vogel, samen vanaf 2008, getrouwd in 2012 en ouders van samen 5 kinderen.
Naast ons 'gewone' werk zijn wij augustus 2013 gestart met ons bedrijf, onze passie; AnderWereld.
Begonnen in het hoge noorden van Friesland en juni 2020 de stap gezet naar Alphen Noord brabant, het uiterste zuiden.
Met onze passie is het ook eigenlijk allemaal begonnen, onze eigen passie voor o.a. fantasy boeken en de festivals waar je in andere werelden kan stappen. De kick van serie's bij elkaar verzamelen voor mooie prijzen en boekenkasten vol met gave titels om te lezen.
Lees hier verder: https://www.anderwereld-magie.nl/c-4042787/


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.