Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Antiquariaat Artemis heeft 10 4 ster reviews 10
Antiquariaat Artemis heeft 0 3 ster reviews 0
Antiquariaat Artemis heeft 1 2 ster reviews 1
Antiquariaat Artemis heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Ella Meijs

Op zich ben ik natuurlijk blij met de boeken maar ze stinken. U heeft ze geimpregneert met een z.g. modern fris geurtje en dat een schadelijk gas afgeeft. Waarschijnlijk is de geur verankerd in pfass moleculen anders zou ze niet zo hardnekkig zijn. Dit is des te schadelijker voor het menselijk lichaam. Schandalig. Boeken hebben nooit dit soort geuren en boeken uit de jaren 50 vorige eeuw al helemaal niet. Dat u zich tot dit soort praktijken went verraadt dat u niet een echte bibliofiel bent. De geur van oude boeken is een deel van het leesplezier.Dat heeft u voor mij bedorven.

2. Mieke Blankenberg

Echt super..zo snel geleverd.ben echt heel blij.dank je wel

3. Hoe zou je Antiquariaat Artemis beoordelen?

4. Mary

Mijn dochter (enig kind) woont in New Zealand. Zij heeft 1 zoontje van 4 jaar. Ik ga hen in oktober bezoeken. Zij vroeg mij "Mijn liefste versjes" van Rie Cramer mee te brengen. Als kleuter was dit haar favoriete boekje. Nu wil ze het voorlezen aan haar eigen kind. Mijn boekje is van 1973 en valt uit elkaar. Daarom gezocht naar een exemplaar van betere conditie en deze gevonden bij Antiquariaat Artemis. Wat was ik blij toen ik het pakje openmaakte. Een puntgaaf en splinternieuw boekje. Daar gaan mijn dochter en kleinzoon heel veel plezier van hebben! Heel tevreden over de snelle levertijd!

5. Kathleen BEGHYN

Dit boek heb ik in mijn tienerjaren meerdere keren in de bieb van mijn school geleend. Ik was zo blij toen ik het eindelijk gevonden had! Antiquariaat Artemis levert een uitstekende service en een vlugge levering. Het boek was goed verpakt en is in heel goede staat voor een boek van 1947! Ik ben een gelukkig mens. 😃

6. Cisca Visser

Mijn lievelingsboek uit mijn jeugd dat ik telkens uit de bibliotheek meenam eindelijk gevonden. Zeer goede staat, prachtig ingepakt met zakje lavendel thee erbij. Meer dan 5 sterren.

7. Mariëlle Koemans

Tevreden... Ik wil graag de andere delen van Marieke Marijke ook nog kopen als ze er zijn