Antiquariaat Artemis
Uit onze website spreekt onze eigen voorliefde voor oude jeugdboeken.
Voor volwassenen ligt het accent van de webshop op deze goud-van-oud jeugdboeken.
Daarnaast op het gebied van antroposofie, spiritualiteit, psychologie, zelfhulp, esoterie, filosofie, levensbeschouwing, gezondheid & welzijn.
Iedere dag worden er nieuwe aanwinsten toegevoegd! En soms valt ons oog op een boek dat misschien wel buiten de primaire focus valt, maar opvalt door een bijzondere editie, een prachtige illustratie, kortom de charme van een oud en gelezen boek.
Want zelfs de geur van een doorleefd boek kan een mooie herinnering losmaken.....
Wij delen graag de dingen die we zelf mooi, leuk of interessant vinden met u. Dat kan betekenen dat u genres mist. Dat is omdat wij geen boekengrootgrutter zijn, en keuzes moeten maken omdat opslag helaas niet oneindig rekbaar is.
U vindt bij ons dus geen strenge afbakening van onderwerpen, maar een gezellige plek om te neuzen naar net dat ene bijzondere boek.
Merel Geurts
Snel geleverd, prima prijs en leuke (kinder)boeken
Antwoord van Antiquariaat ArtemisDank je wel voor deze goede beoordeling, we starten de week vrolijk hiermee! Veel (voorlees)plezier gewenst hartelijke groet Carry
Hanny
Super! Heel betrokken en het boek was geweldig! Dankjewel!
Antwoord van Antiquariaat ArtemisOndanks dat onze postduif geen zin had om te bezorgen deze week heeft hij gelukkig toch je pakketje af kunnen leveren. Dank voor je geduld en deze fijne complimenten!
Hoe beoordeel je Antiquariaat Artemis?
Larissa Buenk
Snelle en zorgvuldige levering
Margalith Goud
Snelle afhandeling en netjes en snel verzonden.
H.J. De lange
Snelle levering en alles was in orde.
Antwoord van Antiquariaat ArtemisHeel hartelijk dank voor de waardering en veel leesplezier met uw bestelling
Gre Van der Veen
Goede service en een snelle levering, goed ingepakt met ook nog een leuke attentie
Antwoord van Antiquariaat ArtemisWat een mooie review, heel erg bedankt en veel leesplezier gewenst!
Jos Belgie
snelle en correcte service
Antwoord van Antiquariaat ArtemisDank u wel voor uw goede beoordeling van onze service, we waarderen dit enorm. Veel leesplezier gewenst met de door u uitgezochte boeken. Een hartelijke groet uit Nederland, Carry
Sanne Buijs
Super snel verzonden!
Guusje Van Weert
Goede service, snel bezorgd!
Antwoord van Antiquariaat ArtemisDank u voor de mooie beoordeling, daar zijn we heel blij mee. Heel veel leesplezier gewenst met de "silly old bear". Een hartelijke boekengroet van Carry
Roelie Waanders
Snelle levering en heel attent een kaartje en 2 zakjes thee erbij!
Antwoord van Antiquariaat ArtemisHartelijk dank voor deze mooie recensie. Heel veel leesplezier gewenst, met een lekker kopje thee erbij!
G.A. Peursem
Antwoord van Antiquariaat ArtemisDank u wel voor de mooie review, daar zijn we heel blij mee! We wensen u heel veel leesplezier met de door u gekochte pockets. Een hartelijke leesgroet, Carry de Bruijn
J. Eijssen
Mooie spullen en met een goede prijs!
Antwoord van Antiquariaat ArtemisDank u wel voor de goede review en veel plezier gewenst met het geheim van auto B.208!
Anja
Snelle verzending en de boeken in keurige staat@
Antwoord van Antiquariaat ArtemisDank je wel voor het compliment! Veel leesplezier met de Witte Raven! hartelijke groet, Carry
Simone Jacobs
Levering volgens afspraak!
Antwoord van Antiquariaat ArtemisDank je wel voor de goede beoordeling! Ik hoop dat Dag dag, dag nacht in de smaak is gevallen. Hartelijke groet, Carry
Anna
Zeldzaam boekje toch nog kunnen vinden. Hij was ook super snel in huis!
Antwoord van Antiquariaat ArtemisWat een fijne beoordeling, daar zijn we erg blij mee. Het Witte Paardje komt hier inderdaad niet zo vaak voorbij galopperen! Leuk dat het boekje zo op de goede plek terecht komt.
hartelijke lezersgroet, Carry -
R
Snel en netjes afgewikkeld, erg tevreden!
Antwoord van Antiquariaat ArtemisOntzettend bedankt voor de goede review! Ik hoop dat de boekjes in de smaak zijn gevallen. Hartelijke groet Carry