Apple Support Ed

Apple Support Ed

Betaalbare nieuwe Apple's kopen? Apple Hulp? | Apple Support Ed.
Beste prijs en service van Nederland voor een iPhone, iMac, MacBook Pro, iPad, Apple TV of MacBook Air
Uit grote voorraad direct leverbaar. ✓2 jaar garantie ✓De beste prijs ✓Altijd gratis geleverd ✓Maatwerk
apple macbook air macbook pro
De zekerheden van https://www.applesupported.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De kracht van Apple Support Ed is persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay' principe. Je kunt voor al je vragen en problemen op het gebied van Apple terecht bij Apple Support Ed. Ook voor volledige nieuwe producten is Apple Support Ed je adres. Alle Apple producten worden gratis geleverd in heel Nederland. En je krijgt standaard 2 jaar garantie. Gaat je Mac stuk dan wordt je product gehaald en na reparatie weer netjes bij je afgeleverd en dat meestal binnen een week. Apple-tje Edje toch?


Bekijk Manifest