Armbandjesdirect

Bij Armbandjesdirect.nl vind je speciale, persoonlijke en vrolijke armbandjes voor je allerliefste vriendin, moeder, leukste dochter of gewoon voor jezelf. In onze webshop kun je veilig winkelen en hier bestel je je sieraden online. Als je een chique sieraad hebt gevonden doe je hem in de winkelwagen en betaal je gemakkelijk met iDEAL. Alle armbandjes zijn van uitstekende kwaliteit en worden geleverd in verpakte bubbel enveloppen om beschadigingen te voorkomen!

Armbandjes dames
Onze website heeft verschillende soorten armbandjes te vinden onder onze verschillende Categorieën . Verdeeld over de Categorieën vindt je bij ons de nieuwste trends zoals bijvoorbeeld de ibiza armbanden. Wil je een elastische armband, een armband met sluiting, lederen-armbandjes, een slavenarmband of wikkelarmbandjes? Bekijk ons ruime assortiment armbanden. Makkelijk besteld en snel bezorgd.

Ibiza armbanden, de Wikkelarmband of een armband met sluiting
Ibiza-armbanden begonnen in te komen in 2014. In de zomer van 2015 zal dit een nog grotere trend worden wat nu langzamerhand terug te vinden is in verschillende modebladen. Ook wij van armbandjesdirect gaan mee met de mode en verkopen ibiza armbandjes.

De wikkelarmband is goed te combineren met vele andere armbanden. Het vult de arm sneller op doordat deze armband dubbel om de arm of pols is gewikkeld. Wij verkopen wikkelarmbanden met strass, voor het extra ‘wauw’ effect.
8,3
Filter 129 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 128 met beschrijving

• Nel N.wolters

Dudelijk

• Clarita
    Geverifieerde klant van Armbandjesdirect

Snelle levering. Niet helemaal wat ik verwachtte dus terug gestuurd. Ook snel mijn geld weer teruggestort. Zeer tevreden.

• Hoe beoordeel je Armbandjesdirect?

• Stijn Egberts

• Iwana Bhardwaj

Goede klantenservice

• Petra Bokma
    Geverifieerde klant van Armbandjesdirect

Goed bereikbaar. Foutje was snel gecorrigeerd!

• Marianne
    Review voor Armbandjesdirect

Pakketje was zoekgeraakt bij Post NL. Door armbandjesdirect werd een extra exemplaar toegestuurd, zonder extra kosten.

• Petra van der de heij
    Geverifieerde klant van Armbandjesdirect

Het is binnen de tijd binnen gekomen

• Karen
    Geverifieerde klant van Armbandjesdirect

Snel bezorgd en conform foto en beschrijving.

• Yvonne Zander
    Geverifieerde klant van Armbandjesdirect

Leuke armband voor een nog leukere prijs

• Anneke Breider

Snelle levering, netjes verpakt

• Cas van Veerdonk
    Review voor Armbandjesdirect

Geweldige service! Eigenaar is enorm attent en heeft me geweldig geholpen!

• Talitha Heldoorn
    Geverifieerde klant van Armbandjesdirect

Veel te groot dan dat er op de beschrijving staat

Antwoord van Armbandjesdirect

Beste Talitha,

Wat vervelend om te horen dat de armband niet past. We hebben meerdere van dit soort armbanden nagemeten en de maten komen overeen met wat er in de productinformatie staat.

We hebben geen e-mail o.i.d. van u gehad waarin dit is aangegeven, we hadden u graag verder geholpen. Dit is uiteraard een gemiste kans voor ons.

Als het product niet naar wens is kunt u dit zoals vermeld op de website, binnen 30 dagen nog gewoon retour sturen naar ons en dan krijgt u, uw geld terug.

• Mm stolvoort

Heel snel

• Harold Naarden

Snel en mooi

• Francisca Van der laan
    Geverifieerde klant van Armbandjesdirect

Snel geleverd,leuk verpakt ook,zag er goed uit,

• Quincy Van den aakster

Goed!