Art-Ajoure
Handgemaakte sieraden met echte edelstenen van Art-Ajoure.
Sieraden bij Hewec ® van Art-Ajoure zijn allemaal uniek en door onszelf handgemaakt naar eigen ontwerp.
Van elk ontwerp maken wij slechts een beperkte aantal.
U bent dus altijd verzekerd van een vrijwel uniek exclusief exemplaar bij Art-Ajoure.
De stenen die wij gebruiken zijn 100% natuurstenen met de daarbij behorende werking welke u terug kunt vinden in onze edelstenen menu.

Onze stenen worden persoonlijk uitgezocht bij de grootste importeurs van echte natuur edelstenen in Nederland, België en Duitsland die de stenen gecertificeerd inkopen uit de hele wereld.

Elk sieraad bij Art-Ajoure wordt geleverd in onze eigen luxueuze geschenk sieraden doosje.
De zekerheden van https://www.art-ajoure.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest