Art-Empire-Royal-Living

Art-Empire-Royal-Living

Art-Empire is een internationale online kunst en interieur galerie gevestigd in Nederland. We bieden een diverse stijlvolle meubelen, accessoires en een verzameling kunstwerken in beperkte oplage met certificaat van een selectieve groep fotografen en kunstenaars over de hele wereld. Van modeportretten tot kunstzinnige landschappen en monniken in India. De collectie wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe kunstwerken van fotografen en kunstenaars.

Art-Empire is een concept van schitterende materialen waaronder plexiglas fotokunst tot exclusief rijk opvallend leer of fluwelen stoffen. Art-Empire is uw perfecte collectie en brengt u het beste van exclusieve en commerciële fotokunst van ouderwets tot hoog modern. Specifieke wensen op aanvraag.
De zekerheden van https://art-empire.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

When Luxury & Quality is a Lifestyle,

Art-Empire-Royal -Living biedt een ruime selectie van hoge kwaliteit interieur-artikelen, luxe accessoires & schitterende commerciële en exclusieve kunst en meesterwerken.

Voor onze kunstwerken is er een keuze uit 4 materialen waaronder canvas, galerie- plexiglas 5mm. of 3mm. dibond. en de top- combinatie galerie- plexiglas 3mm. met een 3mm. dibond-achterplaat.

Persoonlijk advies en service staat bij ons voorop. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en bent u van harte welkom om bij ons vrijblijvend een offerte aan te vragen, wij zullen u de best mogelijke prijs offreren.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.