Art-Empire-Royal-Living

Art-Empire-Royal-Living

Art-Empire is een internationale online interieur- kunst en maatwerk galerie gevestigd in Nederland. Wij bieden private shopping in één van onze vijf schitterende showrooms- diverse design- meubelen, luxe accessoires en- verzameling kunstwerken waarvan enkele stukken- in beperkte oplage met certificaat van een selectieve groep fotografen en kunstenaars over de hele wereld.

Voor een aanvraag van een project bespreken wij graag u wensen voor maatwerk- van inbouwkasten tot keramiek met commerciële en bijzondere maten. Al onze unieke collecties worden met regelmaat geüpdatet.

Art-Empire is een concept van schitterende materialen- plexiglas fotokunst tot exclusief rijk opvallend keramiek of fluwelen stoffen. Art-Empire is uw perfecte collectie voor u of uw bedrijf en brengt u het beste wat te zien is online of in de showrooms in Nederland.
De zekerheden van https://art-empire.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

When Luxury & Quality is a Lifestyle,

Art-Empire-Royal -Living biedt een ruime selectie van hoge kwaliteit interieur-artikelen, luxe accessoires & schitterende commerciële en exclusieve kunst en meesterwerken.

Voor onze kunstwerken is er een keuze uit 4 materialen waaronder canvas, galerie- plexiglas 5mm. of 3mm. dibond. en de top- combinatie galerie- plexiglas 3mm. met een 3mm. dibond-achterplaat.

Persoonlijk advies en service staat bij ons voorop. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en bent u van harte welkom om bij ons vrijblijvend een offerte aan te vragen, wij zullen u de best mogelijke prijs offreren.


Bekijk Manifest